Du är inte inloggad.

Artikel

Ordna en lyckad tillställning i Helsingborg

De som planerar att ordna en konferens i Helsingborg kan med stor fördel vända sig till det majestätiska Villa Thalassa. Genom att boka företagets tjänster för konferenser eller möten blir evenemanget garanterat en lyckad kombination av nöje och nytta.

Vi finns här för dig under dina möten” har varit verksamhetens ledord sedan start. Ser man till referenskundernas oerhört positiva feedback efter att de har ordnat en konferens i Helsingborg så har Villa Thalassa sannerligen även lyckats uppnå sin målsättning.

Kompetent personal finns med under hela processen

Villa Thalassa ligger en bit utanför Helsingborg och inrymmer fem olika konferenslokaler. Oberoende om den kommande konferensen väntas få ett litet eller ett stort antal deltagare finns ett passande alternativ som motsvarar de individuella önskemålen. Här tar man nämligen emot grupper på allt från två till fyrtio personer. I priset ingår självfallet allt som kan behövas gällande teknisk utrustning och mat. Tillsammans med den unika kunden planerar man hela tillställningen och kommer på smidiga lösningar för att konferensen i Helsingborg ska bli lyckad.

Nära till allt

Mellan diskussioner och möten är det självfallet viktigt att deltagarna kan rensa tankarna. Tack vare närheten till såväl centrala Helsingborg som naturen är Villa Thalassa perfekt när man ämnar ordna konferens. Personalen har lång erfarenhet inom branschen och ger gärna deltagarna tips på spännande aktiviteter som finns att tillgå i närheten. För att nämna exempel kan man åka på utflykter i den vackra naturen, spela tennis på någon av banorna, ta en båt över till Helsingör eller spela golf.

Konferenslokaler

Utrymmena för konferenser i Helsingborg kan bokas en hel eller halv dag, men även hyras per timme. Det är viktig att kunderna framför sina önskemål om arrangemangets gestaltning så att den hjälpsamma personalen hinner uppfylla kraven i god tid. Den tekniska utrustningen varierar till viss mån i lokalerna, men det finns alltid tillgång till högtalare, mac-adapter, bredband, projektor och kablage. Beroende på konferensens karaktär serveras frukost och fika på Villa Thalassa. Lunchen bokas smidigt i samråd med personalen på en av de magnifika restaurangerna i närområdet. I Helsingborg kan man välja mellan allt från sushi och japanskt till husmanskost och street food.

Genom att läsa referenskunders åsikter om konferenserna på Villa Thalassa syns en tydlig röd tråd i form av nöjda kunder som rekommenderar tjänsterna. Exempelvis beskriver en av kunderna hur det under varje besök känns som om personalen gör ”det där lilla extra”. Bemötandet beskrivs som varmt, personligt och professionellt. En annan kund lyfter fram den förstklassiga servicen, flexibiliteten med utrustning och den höga kompetensen bland personalen.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Semestra i Grekland
Rhodos
Arbeta effektivt och minska resurserna - boka en dagkonferens
Är det dags för en mysig och härlig semesterresa med familjen? Boka rätt hotell!
Hyra bil i USA – Tänk på att…