Du är inte inloggad.

Artikel

Bilden av skönhetsingrepp

Bilden av skönhetsingrepp har upplevt en förändring under de senaste åren. Att genomföra ingrepp rörande plastikkirurgi är inte längre lika tabulagt, en skillnad som gynnar plastikkliniker Gerlee Plastikklinik i Helsingborg.

Doktor Marcus Gerlee har sedan 80-talet verkat inom plastikkirurgi, eller skönhetsingreppsbranschen som man också kan kalla den, och har åtnjutit varierade former av framgångar genom åren. Idag är Gerlee Plastikklinik ett givet inslag i bland annat Helsingborg, Malmö och Göteborg.

Skönhetsvård som industri är extremt konkurrensutsatt och därför gäller det att alltid ligga på topp, vilket Gerlee har försökt att göra genom att erbjuda en specialistvård utöver det vanliga, och självfallet har det provats med enstaka knep här och där genom åren. En rabattkod eller ett kampanjerbjudande är inte några undantag, snarare kutym inom en bransch som har svårt för att skapa lojala, återkommande kunder och en stadig tillströmning av konsumenter.

Av alla de skönhetsingrepp så är bröstförstoring förmodligen störst. Marcus Gerlee gissar på att 80% av alla patienter som kommer in till hans kliniker för att göra ett ingrepp vill justera brösten. Nu handlar bröstförstoring inte alltid om ytliga, estetiska skäl, även om det är en bidragande faktor till varför många genomgår en sådan operation, utan den typiska patienten är en kvinna som vill få ”tillbaka” sin ursprungliga bröstform efter en eller flera graviditeter, viktminskning eller dylika, stora förändringar.

Just Gerlee har gjort kundbemötandet till en konstform – med drygt 99% nöjda kunder (enligt senaste kundundersökningen 2014) så vet Gerlee hur man når fram till kunden och ger dem en fantastisk upplevelse vid varje individuellt ingrepp. Anledningar till den höga nivån av nöjda kunder kan vara erfarenhet – det är inte bara kirurgerna i sig på Gerlees plastikklinik som har stor erfarenhet av kirurgi, utan övriga medarbetare har en lika lång och imponerande meritlista i ryggen, och kan därför erbjuda en förstaklassig behandling som enbart kan ges om man har empirisk, träffsäker rutin och erfarenhet av diverse olika fall.

Viktigaste att veta inför en möjlig operation är att det alltid är välkommet att fråga, och just Gerlee erbjuder kostnadsfria konsultationer till dig som har frågor och funderingar. Ibland kan vissa infall komma spontant, med missnöje och onödigt lidande som resultat. Gerlee sätter stor vikt på att kunden känner sig bekväm med sitt beslut, och avråder allt som oftast de som inte verkar beslutsamma nog. Det är en viktig princip och bland annat en av de förhållningssätt som gör att Gerlee håller sig på topp när det kommer till kundbelåtenhet.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Bättre företagshälsa med vetetgräs
5 realistiska viktminskningstips
Green Coffee extrakt för viktnedgång
Cbd olja effektiv lindring mot sömnproblem
Celluliter: orsaker och behandling,