Du är inte inloggad.

Artikel

Är det svårt lära sig SEO och vart ska jag vända mig

Svaret är nej, det är inte svårt att lära sig SEO - sökmotoroptimering. Men som allt man inte kan så är det såklart svårt innan man kan det. Sätter man sig in i området så visar det sig ganska snabbt att man kan komma väldigt långt på sitt sunda förnuft. Såklart man måste ha ett datorintresse eller iaf inte vara rädd för tekniken.

Hur gör man då för att lära sig SEO och bli vass på det? Det finns mängder med sätt. Till att börja med är att söka sig till forum som skriver inom området. Försöka finna bloggar som skriver om det. SEO-tips sidor. Google är din vän, sök på Google efter det område du är intresserad av. Tex: sökmotormarkandsföring eller PPC.

När du läst in dig en bit i ämnet, och då menar jag slukat stora mängder tips, råd och diskussioner som du samtidigt praktiserar på din hemsida och ser hur resultaten kommer så vill du kanske nå ännu längre. Det säger sig självt, ingen ger ut sitt absoluta guld-korn, sitt ultimata tips om hur de når framgång. Ingen kommer gratis ge bort sitt framgångsrecept. Men du kan samla på dig en hel del klass.B-tips. Har du tur kanske du kommer över några klass:A-tips.

När du känner att du nått så långt du kan, inte på egen hand längre kan utvecklas, då kan du köpa böcker i ämnet eller följa videor med föreläsningar eller anställda från Google som ger råd om agerande för god SEO.

Var du än bor i Sverige eller världen så finns det även en SEO-kurs som kan ta dig in i SEO-världen eller göra dig till SEO-proffs. Det är SEO-kurser på distans och på plats som HemsidePortalen.se håller i. Sökmotoroptimerings-kurserna kan du läsa om här: HemsidePortalen.se/SEO-kurser


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Webbdesign som kan stärka din sida!
Låta någon annan ta hand om företagstjänster
Din guide till mobilt bredband
Att bli affiliate och tjäna pengar på nätet!
Hur påverkar detta din SEO?