Du är inte inloggad.

Artikel

Skäggprodukter

Skäggprodukter har blivit väldigt populärt dom senaste åren, anledning är att allt fler väljer att odla skägg. För att få ett snyggt skägg som alla drömmer om som börjar odla behövs lite rutiner och kunskap.

Vi rekommendera att man införskaffar en skäggolja, beard balm och en ansiktsscrub till att börja med.

Varför du ska använda skäggolja?

Anledning att du ska köpa en skäggolja är att den hjälper ditt skägg att hålla sig återfuktad, ett stort plus är att den förebygger irriterad hud som gör att det börjar kliar olidligt mycket. Just kliande hud gör att många män slutar med att odla skägg och rakar sig istället.

Varför du ska använda beard balm?

Beard balm eller skäggvax som det heter på svenska är ett vax som håller ditt skägg på plats hela dagen, dom brukar också ha en vårdande funktion för ditt skägg eftersom dom innehåller vitaminer och oljor. Beard balm är till för dom som har lite längre skägg har du bara lite stubb räcker det med att du använder skäggolja efter varje dusch.

 

Hur applicerar man beard balm?

Det är inte så lätt att veta hur man ska använda ett skäggvax första gången, men du tar cirka en tumnagel skäggvax och gnuggar mellan dina handflator så det blir varmt och lättare att jobba med. Jobba in vaxet nerifrån och upp alltså från hals och sedan uppåt. Va noga med att jobba in vaxet ända ner till rötterna på ditt skägg så kommer det så betydligt bättre ut efter några veckors användande.

 

Varför du ska använda ansiktsscrub till ditt skägg?

Varför du ska köpa en ansiktsscrub är för att rengöra din hud från döda hudceller som lätt fastnar under ditt skägg. 1-2 gånger i veckan ska du rengöra ditt ansikte med en scrub. ( Helst inte mer för det sliter också på huden ).

 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Märkeskläder både för mannen och kvinnan
Varför jag är uppmärksam på med rätt nu
Vackra smyckeskrin och Skinnhandskar
Snygga och moderna gummistövlar
Vinterjackor för damer