Du är inte inloggad.

Artikel

Mobilskal till ett bra pris hos Mobilskalexperten.se

Den nya och stilrena hemsidan Mobilskalexperten.se växer i en snabb takt och säljer ut saker till en bråkdel av vad många andra butiker gör. Som namnet antyder så har hemsidan ett stort lager av mobilskal, mobilfodral och plånboksfodral till iPhone och Samsungs olika modeller.

På hemsidan finns det flera olika fodral i fräcka designer. Ni kan hitta allt från läderfodral i äkta läder till mobilskal gjorda i gummi. Hemsidan har ett stort utbud av plånboksfodral och mobilfodral till flera av Samsungs olika telefoner. De flesta av plånboksfodralen kommer från det kända märket Fashion och är gjorda i äkta läder eller högkvalitativt PU-läder. Många av plånboksfodralen finns i flera olika färger såsom grön, rosa, svart, vit och röd.

 

Inte nog med att mobilskalexperten.se har snygga plånboksfodral så har de även ett sort utbud av läderfodral till iPhone 5 och 4/4S. De säljer läderfodral från märkena Hoco och Fashion som är två etablerade märken på den internationella marknaden. Dessa läderfodral är oftast gjorda för hand där man kan se hur bra en produkt kan bli med perfektion och bra samarbete. Detta gör det möjigt för dig att ha det fräckaste läderfodralet på skolan eller på jobbet för bara 150 kr.

Hemsidan har ett fräckt utbud av mobilfodral men det räcker inte med det. Utan företaget har också ett stort lager av mobilskal i grymt snygga designer. Mobilskalen finns i flera olika material och färger. Här kan ni hitta tunna och tjocka mobilskal till er iPhone eller Samsung i de coolaste designerna på marknaden. Många av mobilskalen finns i de ljusa sommarfärgerna.

På hemsidan råder det fast fraktkostnad på 19 kr och en leverandstid på 1-3 vardagar. Mobilskaleperten.se har även öppet köp på alla produkter på 14 dagar så det är bara att köpa mobiltillbehör för fulla muggar.

Ta gärna en liten titt i butiken.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Doftnoter
Mors Dag den 28 maj 2017
E Cigaretter med nikotin och utan
Tips på vägen om du ska köpa leksaker på nätet
Citizen klockor ligger i framkant