Du är inte inloggad.

Artikel

Sökoptimering av det bättre

Med SEO som står för sökoptimering så har man en stor chans att ranka just sin sida högt upp på sökmotorernas sökresultat. Det som är så bra med just SEO är inte bara att man får allt fler besökare utan även så ökar man risken att få allt fler köpare om man till exempel säljer skor på sin hemsida. 

Man kan sökoptimera på flera olkia sätt som till exempel igeonom en satelit sida. Att sökoptimera igenom att använda en satelit sida fungerar som så att man gör en till sida som har gemensamt innehåll och länkar till den sida du vill optimera.

En till grej som är viktig att tänka på som gör så att din sida klättrar upp i sökresultaten är att lägga till bilder på din sida för att bilder i sig är själv optimerande för en webb sida. Man ska också tänka på att skriva snyggt och med en röd tråd för om texten blir osamanhängande eller om det är felstavningaar i texten så blir din text mindre trovärdig i till exempel Googles ögon och din sida kommer inte att ranka lika högt ovadsätt hur mycket du optimerar din sida.

En annan viktig sak att tänka på är att inte ha för bråttom med din sida för sökoptimering kan ta tid och då är det bara att ta det lungt så att man inte gör nårga misstag. För att om man gör för mycket till exempel länkar till jätte många sidor så kan man göra så att din sida sjunker istället. 

Jag har gjort en mer tydlig sida som ni gärna kan besöka här http://www.sokoptimering.n.nu hoppas att sidan är till nytta.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Går det att få mer gjort genom att göra mindre?
Konvertera dina besökare till kunder
Hur du kan ladda ner musik gratis till datorn
Din guide till mobilt bredband
Vad är ett webbhotell och hur fungerar det?