Du är inte inloggad.

Artikel

Personlig Träning, kosttillskott & Artiklar

Ibland är det svårt att veta vart man ska hämta sin information, vilka källor man ska lita på och om man verkligen vågar ta till sig träningstipsen som läses på forum.

PT Online är en site som har som mål att tecka just detta, de har anlitade personliga tränare som skriver artiklar om träning och kost, som skapar unikt anpassade tränings- och kostupplägg och som finns tillhands för att svara på frågor.

Nu tänker ni säkert att det låter som vilken hemsida som helst som drivs av en PT som gillar att skriva lite på nätet. Men så är det inte. PT Online är en hemsida som är komplett anpassat för att lära ut. De har videoinstruktioner där du kan gå en kurs för att läsa dig samtliga övningar och dess utförande på bästa möjliga sätt.

De har artiklar där de djupgående berättar om träning, kost, återhämtning, kosttillskott och många andra områden som beror de resultaten som du kommer att få av din träning och kost.

De erbjuder personlig träning för dig som vill ha unikt anpassade tränings- och kostupplägg vilket kommer säkerställa att din resultat blir så goda som möjligt.

De har motiverande bloggare som skriver om sin träning, hur de äter, hur de tränar och mycket annat.

De har även en butik, i denna butik så finns det kosttillskott, träningstillbehör, träningskläder och mycket annat. Det finns ett brett sortiment för såväl killar som tjejer.

Jag gillar verkligen denna site och kan rekommendera den för dig som inte känner dig helt säker inom träning och kost och hur du ska bära dig åt för att uppnå dina mål.

Besök dom här; www.pt-online.nu


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Golfklubbor slumpas bort
Idrottspsykologer i Sverige
Tjäna pengar till klassen
Vad skiljer olika crosstrainers åt?
Knäböj För Starka Ben