Du är inte inloggad.

Artikel

PT Online ska vara prisvärt och effektivt!

Jag anser att personlig träning online ska vara prisvärt och effektivt! Jag hade letat länge efter en tjänst som kunde uppfylla just detta. Jag blev då tipsad av min vän Lotta att pröva Private Training Online som hade hjälpt henne att komma i sitt livs absolut bästa form.

Jag mailade då Private Training Online även kallade PT Online och fick snabbt svar, det tog cirka 2 dagar innan jag fick mina program och jag känner verkligen skillnaden från mitt tidigare liv. Kosten är enkel att följa och ger mig ändå det jag söker dvs viktnedgång och självförtroende. Jag äter i dagsläget mellan 4-6 måltider per dag och de dagarna jag inte har möjlighet att äta så ofta så har jag fått ett program som är mer anpassat för utedagar där jag får dricka mer proteinshakes m.m.

Innan de påbörjade mitt träningsprogram så gick vi nogrannt igenom hur ofta jag ville träna, vad jag ville träna och vad mina mål var och nu har jag tränat med Private Training Online i 6 månader och är mer än nöjd.

Nu efter sommaren är mitt mål att hoppa på PT-Onlines elite tjänst som är ett tillval för de som verkligen vill satsa. Mitt mål är att då att höja träningen till sex pass per vecka och på så vis kunna uppnå mina mål och börja tävla i AF till 2014. Hoppas de tar emot mig bara!!

Om du är i behov av att få träningshjälp och coaching med din kost och träning så rekommenderar jag verkligen PT Online och de har riktigt bra priser. NÖJD TJEJ!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Träna upp din benstyrka och kondition med en racecykel
Kom i form med ett hemgym
Idrottspsykologer i Sverige
Knäböj För Starka Ben
Kom igång med en motionscykel