Du är inte inloggad.

Artikel

Flexibiliet för det lilla företaget

Som företagare finns det annat att tänka på än hur lönerna hanteras. Med Bluegarden lönesystem kan du enkelt och säkert lägga ut hela eller delar av lönehanteringen på en konsult eller ett annat bolag.

Enkelt att vara flexibel
Med Bluegarden lönesystem kan både företaget som ska hantera företagets löneadministration arbeta i ett och samma program. Med Bluegarden Lön får du ett webbaserat löneprogram där alla med behörighet kan lägga in uppgifter. Anställda kan lägga in tidrapportering, reseomkostnader och andra viktiga uppgifter. Konsulten kan i sin tur hantera uppgifterna direkt för korrekt löneadministration. Det är det vi kallar för ett flexibelt lönesystem.

Var som helst i världen
Konsulten som arbetar med Bluegardens lönesystem behöver inte vara på plats eller ens i närheten av företagets datorer eller ha tillgång till datasystemet. Via webben går kommunikationen snabbt och enkelt, varhelst parterna befinner sig i världen. Det gör också att personal inte behöver vara kontorsbundna för att rapportera korrekta och akutella uppgifter.

Om Bluegarden Lön
Bluegarden lön är ett löneprogram anpassat för att passa det lilla till det medelstora företaget. Vi vet att alla kostnader är viktiga för företaget och att det är minst lika viktigt att kunna koppla ihop olika system i ett enda, för enklare hantering. Därför är det enkelt att koppla Bluegarden lönesystem med andra system, såsom internetbank och eknomisystem. Det ger full kontroll på det ekonomiska flödet. Det är också därför som vi enbart tar betalt för antalet utbetalningar som faktiskt görs.

Många fördelar
Bluegarden löneprogram kan tillhandahållas både av företaget och av konsulten. För båda parter ger vi samma goda backup. Hos oss kan du alltid kontakta kundcenter för support och information om våra löneprogram. Vi erbjuder också alla våra kunder till olika webseminarium eller seminarium IRL, där vi går igenom hur systemet fungerar.

Gratis löneprogram
Vill du också prova Bluegarden Löneprogram gratis och se om det är det lönesystem du behöver? Prova redan idag. Du får prova programmet helt utan kostnad i en månad. Vi tar inte ut någon startavgift. Kontakta oss redan idag, och kör igång direkt. Det lönar sig.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Populärt med länkbyten
Mjukvara för hantering av kontrakt och avtalsuppföljning
SEO vs PPC
Esport är inte bara en hobby
Fördriv tiden med appar