Du är inte inloggad.

Artikel

Bomberjacka - Hitta en som passar dig

Sommarens varma kvällar börja lida mot sitt slut och det är dags att köpa ny jacka. Då höstens väder varierar kraftigt kan det vara svårt att hitta EN jacka som håller dig lagom varm. Bomberjackan har varit en populär höstjacka i några säsonger nu och vi trenden ser ut att hålla i sig.

Varför har då bomberjackan gått från att vara lite "underground" till att bli mainstream? De flesta som ägt en bomberjacka skulle nog hålla med om att funktionalitet och designen tilltalar de flesta. Oavsett ålder och kön så kan du ha användning av en bomberjacka. Då jackan är lika snygg att bära uppknäppt fyller den en funktion som många andra jackor inte gör. 

Bomberjacka till hösten och vintern

Jackan är ett av de dyraste plaggen vi köper så vill man gärna att den också fyller sin funktion. Är det då värt att satsa på en dyrare bomberjacka? Hade du ställt den frågan för några år sedan skulle vi nog svarat nej, i tron om att det bara var en trend som skulle hålla ett par säsonger. Jackan har dock blivit så populär att den numera finns i varje nätbutik och vi räknar med att den kommer vara lika självklar i framtiden. Letar du efter en höstjacka som håller dig lagom varm så satsa på en kvalitetsjacka som du kan bära uppknäppt! Utöver de fördelar vi nämnt tidigare så har bomberjackan en design som gör att den kan bäras till jeans såväl som till chinos. Vill du kunna bära en tjockare tröja undertill rekommenderar vi den "boxiga" designen. 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Från affiliate till SEO byrå
Ge din mobil ett roligare utseende!
Köpa barnkläder på nätet
Hakkapeliitta
Protester och köer