Du är inte inloggad.

Artikel

Cykla mer i sommar på en bra cykel

Sommaren är inte slut även om vi närmar oss skolstart. Om vädret tillåtet det finns det all anledning att cykla. Detta är bra för din hälsa och dessutom så kan du ju göra en insats för miljön om du ställer bilen.

En bra damcykel är en investering och intressant nog är det både män och kvinnor som väljer att cykla på den här typen av cykel. Kanske för att även män tycker att det ändå är rätt så obehagligt med en cykelstång mellan benen.

Vikten av en cykel som håller måttet

Idag är det möjligt att köpa cykel otroligt billigt. Detta även då du vill ha en elcykel. Men billigt är inte alltid synonymt med bra. Om du vill cykla mer så behöver du en cykel som ger dig stöd för detta.

Det här kan innebära att du vill lägga lite mer pengar på en modell som är stadig och gjord av material som håller. Att själva ramen är hållbar är förstås viktig. Men glöm inte bort vikten av att växlar och bromsar också håller måttet.

Om det hela tiden strular med att byta växel så tröttnar du ju. Då är risken stor att du ställer cykeln och tar bilen igen. Med en bra cykel så kommer du att nå ditt mål om att cykla mer i sommar.

Fortsätt cykla när det blir höst och vinter

Om du vänjer dig vid att cykla mer under sommaren kanske du väljer att fortsätta på samma vis under höst och vinter. Blir det milt väder så kan du ju absolut trampa dig fram istället för att köra bil eller åka buss. Frisk luft är lika frisk när det är kallt ute så betänk möjligheten!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Nu är det utomhustid
Spelautomater på nätet
Vinn tillsammans med ditt favoritlag
Ingen vill egentligen ha morotskaka
Viktigt med kalastillbehör på kalas