Du är inte inloggad.

Artikel

Enkla steg till att dejta på datingsidor

 

Idag så har du blivit mer populärt än någonsin att dejta på internet. Med så många nya datingsidor som snabbt uppstår vardag så kan det blir lite av ett virrvarr när man ska leta reda på en sida som passar en själv. Men det viktigaste är inte självaste datingsidan utan hur du uttrycker dig själv på datingsidorna.

Då det finns många olika sätt att dejta på internet så innebär detta att det finns en bred uppfattning om vad som är ”bra” dejting. Då folk inte alltid söker samma sak så har olika datingsidor börjat skapa mer nischade datingsidor som riktar sig åt en grupp som söker något speciellt som t.ex. andra inom samma religon, enbart fysiska kontakter eller dylikt. Ni kan läsa mer om datingsidor på datingsidor.me.

Snabbguide till nätdejting

1.mål
Vad är dina mål för att dejta? Det kan vara en väldigt bra fråga att ställa sig. Detta gör att man sparar tid och att bli onödigt besviken i många fall. Se till att du vet varför du vill börja dejta och vad du vill ha ut av det. Det hjälper dig även att få insikt så du kan hitta en bra datingsida.

2.Välj flera
När du väl hittat en datingsida så nöj dig inte med det, utan skriv upp dig på flera datingsidor. Anledningen att man kan göra detta är att många sidor inte har betald registrering, det vill säga att man får bli medlem gratis men om man vill ha ”extra funktioner” (kanske att ens profilbild blir större, du ser inte reklam eller att man får en provat del i datingnätverket) så får man betala. Så testa många datingsidor och välj dem som passar dig bäst, då syns du mest också!

3.Våga visa dig
När du väl hittat datingsidor och ska börja dejta så gäller det att du gör en bra profil som tilltalar. Här är det viktigt att man inte håller tillbaka för mycket och verkligen vågar uttrycka sig. Skriv inte något som gör att du faller in och blir en i mängden, utan våga stå ut.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Paraplyer som man inte tackar nej till | Bara hos Paraplyland!
Underbart att byta ringar och förlovas
Vackra tårtdekorationer för bröllop
Onlinedating – del av en historisk utveckling
PÅ RESA MED FAMILJEN ELLER VÄNNERNA? NÅGRA TIPS NÄR DU SKA BOKA HOTELL I MALMÖ