Du är inte inloggad.

Artikel

Företagsflytt från Lund

Att genomföra en företagsflytt är oftast en positiv förändring. Detta innebär att ditt företag växer och att ni är redo för att utöka era lokaler, möjligtvis även göra rum för mer personal. Dessvärre stannar arbetet oftast upp vid en företagsflytt och många ser detta som omständligt och problematiskt. Det behöver det inte vara, om ni kontaktar oss. Vi underlättar för er när det är dags för er att genomgå en företagsflytt i Lund. Vi har över 30 års erfarenhet av att underlätta för företag i Lund, när det är dags för dem att flytta.

En del saker kan du själv förbereda, som att packa ned de saker som inte används kontinuerligt. Vi erbjuder allt från packning och flytt i hela Sverige, från Lund till flyttstädning, och magasinering när ni har behov av det. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert, så att ni är medvetna om den slutgiltiga kostnaden, innan ni har bestämt er för att anlita oss. Då vet ni även vad som ingår i vårt jobb.

Vi ser alltid till att arbetet i era nya lokaler kommer igång så snabbt och smidigt som möjligt igen. Vi hjälper er att utforma en plan för er företagsflytt och meddelar er angående de saker ni kan tänkas behöva göra själva i god tid inför flytten. Du behöver se till att alla era saker är väl emballerat före vi tar hand om dem. Om ni inte har tid med detta, sköter vi er packning. Gå in på www.flyttfirma-lund.se/foretagsflytt-lund för att läsa mer om oss, och det vi har att erbjuda.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Kirrat och Klart
Laga din smartphone istället för att köpa en ny
Julkort är en given del av julen
Priser på batterier samt prestanda
Fotoalbum