Du är inte inloggad.

Artikel

fuktskador i hem - badrumsrenovering stockholm

Mögel och fuktskador i badrum och kök kan skapa många olika sjukdom symtom utan att man tänker på att själva sjukdomen kan bero på detta, ofta behöver det inte ens lukta mögel i ett hem när symtomen kommer smygande.

Vanliga symtom som ibland kan sättas i samband vid fukt och mögelskador i våra hem:

Slemhinne- och luftvägssymtom
Känsla av irritation och torrhet i näsa, ögon och svalg, nästäppa, återkommande snuva, hosta, luftvägsinfektioner, uppkomst och/eller försämring av astma.

Symtom på hud - Värmekänsla, rodnad i ansikte, hals eller nacke, torr eller irriterad hud, klåda, hudutslag, försämring av seborroisk dermatit, rosacea och eksem.

Allmänna symtom - Huvudvärk, koncentrationssvårigheter, Trötthet, allmän sjukdomskänsla och luktöverkänslighet.

Det saknas ofta kunskap för samband mellan fukt/mögelskador inomhus och olika sjuksymtom, därför kan det även vara svårt att behandla själva sjukdomen eftersom den kan komma tillbaka efter medicinering. Att man är sjuk av mögel är svårt att upptäcka i blodprov. Förhoppningsvis kommer ny teknik inom detta område göra att det i framtiden blir enklare att ta mögelprov via utandningsluften. 

Om man misstänker att man har mögel eller fuktskada i sitt hem så är det viktigt att ta kontakt med ett professionellt företag som kan hjälpa till med provtagning och sanering av fuktskadorna.  

Läs gärna renoveringsguiden innan du planerar din renovering

Renoveringsguiden

Du bör alltid välja kvalitets säkrade hantverkare när du vill renovera ditt hem, VVS montörer som är utbildade enligt Säker Vatten, erfarna plattsättare som utfärdar ett godkänt kvalitetsdokument, behöriga elektriker osv. så att din hemförsäkring även gäller i framtiden om olyckan skulle vara framme.

Du hittar mera information om fuktskador, badrumsrenovering i Stockholm och köksrenovering i Stockholm via följande länkar:

http://www.renoveringstockholm.com/koksrenovering-stockholm/

www.stockholmbadrumsrenovering.net

www.billigbadrumsrenoveringstockholm.se


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Tandsten
Vad innebär en dränering?
Fördelar med värmepump
Vilka typer av tjänster gör en elektriker?
Ekonomisk uppvärmning