Du är inte inloggad.

Artikel

Gå ner i vikt med teatox

Vissa typer av kan faktiskt hjälpa dig att öka förbränningen och om du kan hålla dig till ett teatox slimming te med naturliga ingredienser - desto bättre för dig och din midja! I den här artikeln kommer vi beskriva några enkla och viktiga tips som kan hjälpa dig att öka din förbränning naturligt genom att dricka te.

 

1. Gör teatox till en enkel del av din vardag

Te bryggning och drickandet kan snabbt bli enkelt och lätt om du inför det som en enkel vardaglig rutin. Ett hinder för många människor är att det tar tid att brygga te, och de ser det som en otroligt mödosam process, även om du kan brygga en snabb kopp te i mikrovågsugn (hälla vatten i en keramisk kopp och värma i två minuter till det kokar, lägg sedan till din tepåse) så kan du göra processen ännu enklare!

 

Köp en elektrisk tekokare, dessa är extremt lätta att använda och du kan göra ditt tekokande på några minuter. Allt du har behöver göra är att fylla den med vatten och trycka på en knapp så börjar vattnet koka. Häll vattnet i en termos tillsätt ditt slim te och ta med dig under dagen på skrivbordet för att underlätta tedrickandet!

 

2. Gör det till en rutin

Skapa goda dryckesvanor genom att dricka ditt teatox te för ökad förbränning varje dag, så ofta som möjligt. Om det är inte lätt, välsmakande eller bekvämt så kommer det vara svårt. Välj därför ett te som du gillar och tillsätt till exempel citron eller honung i ditt te för att göra att det smakar bättre.

 

Grädde, mjölk och socker bör inte vara en del av din terutin. Tyvärr, för att gå ner i vikt bör du inte tillsätta dessa tillskott.

 

3. Gör det till en variation

Köp en iste maskin. Under de varmare månaderna kan det vara svårt att dricka varmt te. Men du kan fortfarande dricka lika mycket te på sommaren om du införskaffar en iste maskin. Liksom elektriska tekokare är de enkla att använda, fyll maskinen med vatten; lägg till is (Enligt tillverkarens anvisningar) och tepåsar. Slå på den och du kan dricka färsk iste i några minuter.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hitta en klänning för alla tillfällen
Massage Malmö
Bra läkare i Vasastan
DIY skäggolja med argan & hampa
Kondomer med struktur