Du är inte inloggad.

Artikel

Göksäter: En Destination för Shopping och Naturupplevelser på Orust

Göksäter, beläget i den vackra och lantliga miljön på Orust, erbjuder mer än bara ett varuhus. Med sitt breda sortiment och förmånliga priser är det en idealisk plats för dig som söker allt för hem, fritid och personlig stil. Dessutom kompletteras shoppingupplevelsen av ett mysigt café och en lekfull utomhusplats, vilket gör Göksäter till en perfekt destination för hela familjen.

Historisk Charm Möter Modernt Utbud

Sedan starten 1866 har Göksäter växt från en traditionell lanthandel till ett omfattande varuhus på 8000 kvadratmeter. Här finner du allt från heminredning och textilier till kläder, leksaker, och husgeråd. Varuhuset är en skattkista för den som söker inspiration och kvalitet till hemmet.

Café och Utomhusaktiviteter

I direkt anslutning till varuhuset välkomnas du till ett trivsamt café där du kan njuta av en prisvärd räksmörgås, härlig lunch eller en avkopplande fika. Säsongsmässigt erbjuds även ett sortiment av blommor och växter för försäljning utomhus. För barnen finns en stor lekplats utrustad med linbana, gungor och andra lekfulla attraktioner.

Natur och Shopping i Harmoni

Göksäter är inte bara en plats för shopping; det är också en utgångspunkt för naturupplevelser. Kombinera din shoppingtur med en vandring i den omgivande natursköna miljön och upplev det bästa av vad Orust har att erbjuda.

Besök Göksäter för en unik shoppingupplevelse i en avkopplande och naturskön miljö. Här väntar en dag fylld med inspiration, god mat och utomhuslek – en perfekt utflykt för hela familjen.

Göksäter erbjuder mer än bara shopping; det är en harmonisk blandning av natur och köpglädje. Här kan du njuta av en shoppingdag omgiven av den vackra naturen på Orust, förenande äventyr med avkoppling och familjenöjen. Utforska den lokala kulturen, traditionella hantverk och njut av färskt, lokalt producerade delikatesser.

Kontaktinformation

AB Arvid Eriksson

Göksäter 365

473 96 Henån


Telefon: +46 304 230 00


E-post: info@goksater.se

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Köp nu! - Wera Vivaldi Steel
Fotoposter
Shoppa fina kläder
70-tals Maskeradkläder
Den nya kollektionen flörtar med rockig stil!