Du är inte inloggad.

Artikel

Hitta kärleken i januari

Kärlek, det är något många av oss längtar efter. I synnerhet nu när vintermånaderna är här kan det vara extra kämpigt att inte ha någon att krypa upp i soffan med. Detta är något som syns även i statistiken. Match.com som är en av världens nätdejtingjättar har nämligen studerat aktiviteten på sin dejtingtjänst och kommit fram till att första söndagen efter nyår är den mest trafikerade på hela året. Det är denna dagen då flest singlar väljer att bli medlemmar.

Vad betyder detta för den dejtingintresserade?

Först och främst har du missat peaken detta året. Men! Oroa dig inte, dejtingtjänsterna fortsätter vara högt trafikerade hela januari & februari. Det är nämligen så att alla hjärtans dag är runt hörnet. Det finns således god tid att ta del av den goda aktiviteten. Det är inte heller orimligt att hitta en dejt till alla hjärtans dag för den som sätter igång snart.

Ledtiderna för att hitta en partner är ca 10 veckor för män och 8 veckor för kvinnor. Däremellan finns dock utrymme för dejter. Vidare kortas ledtiderna ner under denna period.

Vart ska man börja?

Börja med att leta upp en bra dejtingsida. Det är kanske lättare sagt än gjort med tanke på det stora utbud som finns på nätet.

Bra dejtingsidor är ett bra verktyg för den som är ny inom nätdejting. Webbplatsen ger en bra överblick över populära alternativ. Enklare information presenteras också. Men individer är olika och smaken är som baken. Prova därför dig fram, de flesta sajter erbjuder möjligheten att skapa ett gratis konto för att kika bakom kulisserna.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Jennifer Aniston – Inte bara skådespelerska
Lägenhet i Thailand
En bilglasmästare utför byte av bilglas
Konsten att veta vad som sker efter det att man är död
Skillanden mellan olika luftfilter till bilen