Du är inte inloggad.

Artikel

När bilen krånglar

Vi hjälper dig när din bil krånglar. Bil & Marin AB i Malmö är din självklara bilservice när något inte är som det ska med bilen. Oavsett vad du behöver för typ av hjälp med din bil kan du vara säker på att de kommer att göra vad de kan för att hjälpa dig. De klarar nämligen det mesta inom elektriska system, värme och kyla och har kunskap om de allra flesta bilmärken. Hör av dig till dem.

Bilsverkstad i Malmöregionen

Det är viktigt att man har en bil som man kan lita på, oavsett hur mycket eller lite som man använder den. Om man dagligen pendlar till jobbet är det dock viktigare att man vet att den startar varje morgon än om man mest låter den stå och använder den någon enstaka gång per månad. Du vill dock inte ha en bil som krånglar, oavsett hur mycket eller lite som du använder den. Om du märker att något är fel med din bil ska du genast höra av dig till Bil & Marin AB. Det kan du göra genom att besöka deras verkstad direkt eller ringa dem och boka tid.

Ofta kan de ta in din bil på drop-in, men det är ingen garanti. Därför ska du alltid boka en tid först om du vill vara säker på att få plats eller om det är viktigt att du får bilen fixad inom ett visst datum. Bil & Marin AB kan det mesta om elektriska system för bilar, vilket innebär att de bland annat kan åtgärda din AC eller skräddarsy ditt kyl- och fryssystem om det skulle behövas. Om du behöver utföra kyltransporter och vill vara säker på att det kommer att hållas kallt hela vägen är det dem som du ska vända dig till. De är nämligen experter på kylaggregat och jobbar främst med fabrikaten Frigosoft och Carrier, men givetvis även med andra typer av fabrikat.

Experter med erfarenhet

När du besöker deras verkstad behöver du inte tänka på något, utan du vänder dig helt enkelt till experter som vet vad de sysslar med oavsett vad du behöver för typ av hjälp. Om de mot förmodan inte skulle kunna hjälpa dig med din bil kommer de att berätta detta för dig. Det är en förutsättning för att du inte ska behöva betala mycket utan att få ditt problem åtgärdat. De har kunskap och erfarenhet inom bilar och ser till att göra vad de kan för att hjälpa dig.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

ISO 27001 kan hjälpa dig att följa GDPR och andra IT-säkerhetskrav som ställs av EU
Bilrekond & tips
Anlita en auktoriserad bilglasmästare
Brottmålsadvokater | Thomas Martinson
Betala mobilt - Det nya betalsättet