Du är inte inloggad.

Artikel

Hotell Fyrislund i Uppsala

Hotell Fyrislund ligger bara några minuters bilväg från Uppsala city, och i närheten av E4:an. Hotellet slog upp portarna i mars 2009 och totalrenoverades i samband med utbyggnad 2015. Hotellet är beläget i Fyrislund som är en stadsdel i syd/östra Uppsala. Runt knuten ligger Uppsala Business Park där alla internationella medicinbolag huserar såsom Fresenius Kabi, Ge Healtcare, Orexo, Amo etc. I direkt närhet finns även Ikea, Bauhaus, Biltema mm och ett stort antal restauranger och köpcentrum.

Vår mål är att erbjuda alla oavsett bakgrund en välkomnande, personlig och bekväm vistelse hos oss, och att du som gäst får du en god upplevelse som leder till att du berättar om oss till dina vänner och gör så att du gärna återvänder.

Hotell Fyrislund lägger även stor vikt vid miljö och hållbarhet. Därför har vi valt att certifiera oss med den internationella miljömärkningen Green Key. Därmed arbetar vi aktivt med att minimera vår miljöpåverkan, exempelvis genom tydliga miljöåtgärder såsom avfallssortering och minskad energi och vattenförbrukning.

Rummen på Hotell Fyrislund i Uppsala är även rökfria, allergianpassade samt väl brandskyddade. Hotellet består av 88 hotellrum och 2st företagslägenheter. Vi har rum med privat badrum samt rum med gemensamt badrum i korridor.  Om man bor under en längre tid har man tillgång till vårt gästkök där man kan till tillreda egna måltider. Det finns även en gästtvättstuga. Hotellet har 4 våningar och i fastigheten finns även Restaurang Amandas samt Subway. Vi har många typer av hotellrum för att uppfylla just ditt behov. Hotellrummen är möblerade med sköna sängar från Hilding Anders, Lcd tv, skrivbord och sittmöbel Alla våra gäster får kostnadsfritt ta del av vår service som parkering, wifi samt tillträde till vår träningsanläggning MyTraining.

I vår lobby/matsal serveras vår uppskattade frukostbuffé med bland annat Belgiska våfflor. Här kan du även beställa mat kvällstid samt handla i vår bar som har fullständiga rättigheter.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Reseguide till Aruba
Resor till Thailand
Turist i Rimini
Slipp dyra flygresor - Semestra i husbil eller husvagn
Förbered dig inför vädret i vinter