Du är inte inloggad.

Artikel

Golfresor i Spanien – en perfekt get-away för dig som älskar sol och värme!

Har du också återkommit till Spanien år efter år? Det stora landet i södra Europa lockar årligen tusentals svenskar som längtar efter sol och värme. Men här finns långt mycket mer än stränder och solsäkra dagar. Spanien erbjuder ett fantastiskt kulturliv med rik historia, stor variation av restauranger och dessutom roliga aktiviteter. Om du gillar att hålla igång under semestern kanske golfresor till Spanien kan vara något för dig! Under några veckor kan du bo bekvämt, äta gott och ägna dagarna åt golf.

Många olika typer av resor

Att kombinera golf med sol och bad är inga problem när du åker till Spanien. Det finns erfarna researrangörer som anordnar golfresor till mängder av kuststäder i Spanien. Kanske har du själv besökt platser som Costa del Sol? När du bokar in en golfresa kan du välja själv hur länge du ska vara borta. Många som gått i pension kan äntligen glädjas åt att vistas utomlands i längre perioder, exempelvis över den svenska vintern. Men golf är en sport som även tilltalar en yngre publik, något som gör denna sortens resor så roliga – variationen! Träffa vänner för livet och umgås med likasinnade.

Hur gör jag med boende?

Om du vill få en så smidig upplevelse som möjligt är det oftast bekvämast att låta en researrangör hjälpa dig med boende. En erfaren firma kan inte bara tipsa om olika orter där golfen är riktigt bra. De kan även ge bra råd gällande just boendet. Kanske föredrar du att bo på hotell om det gäller en kortare vistelse? Eller vill du hellre hyra en smart lägenhet men ändå få tillgång till hotellfaciliteter som pool och gym? Det finns ett bra alternativ för alla. Longstay hotel är en populär lösning och brukar ofta gå att hyra till överkomliga priser. Denna sortens hotell kan du bo på i längre perioder. Ofta är rummen utrustade med bekvämligheter som ett mindre kök och tvättmaskin men har samtidigt bekvämligheter som vanligtvis finns på hotell.

Känn dig omhändertagen hela resan

Att vara utomlands i flera veckor eller till och med månader är oerhört härligt. Men det kan också kännas som en svår utmaning, vem ska du vända dig till om du behöver hjälp med något? När du bokar golfresor i Spanien via en erfaren arrangör kan du ofta känna dig trygg med att det finns någon på plats. Företag som exempelvis Sunbirdie har svensktalande personal på plats som hjälper dig med din vistelse.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Härliga spa-upplevelser i lyxiga Thailand
Smarta tips för dig som letar hotell i London
Rhodos
Badringar av traktordäck
Sverige har fyra årstider