Du är inte inloggad.

Artikel

Reseguide till Aruba

På Aruba finns det något för alla, det är en fantastisk ö, belägen några mil norr om Venezuela. Ön är inte speciellt stor och den är väldigt anpassad för turister. Det sköna är att det finns en hel del att göra på denna lilla pärla.

Till Aruba åker man med fördel om man vill ha ett lugnt och skönt ställe att koppla av på. Det vimlar av kritvita stränder, kristallklart vatten och vänliga invånare som gladeligen hjälper en med det man önskar. Aruba är en väldigt säker ö, det finns vakter utplacerade lite här och var och brottslighet förekommer knappt.

Tempot på paradisön Aruba är lugnt och klimatet är fantastiskt, det är osannolika 29 grader året runt och svalkande vindar gör att temperaturen är helt perfekt. Det kan komma någon regnskur ibland men den försvinner oftast lika snabbt som den kom.

Prisnivån på Aruba är relativt hög, det finns dock restauranger som ligger lite utanför de mest centrala delarna där man kan hitta fin mat till föredömliga priser. Kranvattnet är drickbart, det är renat havsvatten som klassas som ett av de bästa kranvattnena i världen. Tänk på att det är ljummet då det kommer ur kranen, ha därför ett par flaskor på lager så att du kan kyla vattnet i kylskäp eller minibar.

För den som vill kan man med fördel köpa enbart flygbiljetter inför sin resa, om man inte prickar in den största peaken är det inga problem att hitta boende på plats. Mest folk är det under karnevalen i Februari/Mars. Tänk på att solen är stark, ha med solskydd och smörj in dig ofta och mycket.

Mer fin information om Aruba får du på http://aruba.n.nu


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Du kan kolla videos från hela världen online!
Ungdomshotell i Rhodos stad
Lågprisflyg
Att hyra semesterboende i Barcelona
Singapore österns mest exotiska och tropiska metropol