Du är inte inloggad.

Artikel

Upplevelser i Malmö

Har du oturen att bo i Malmö? Pigga upp vardagen med upplevelser! Vi tar dig igenom 3 olika förslag vi tycker är värt att göra när det gäller Upplevelser i Malmö.
 
Flyg luftballong
Passar om man vill turista eller om man bara vill se Malmö från en helt annan vinkel. Att flyga luftballong är en mäktig känsla och det häftigaste tycker vi är att det är helt ljudlöst utöver när man eldar. Utöver att det är ljudlöst så har du också direkt kontakt med luften, det ger en otrolig frihetskänsla. Åka flygplan eller helikopter är upplevelser som inte går att likna vid luftballong.
 
Ölprovning
Okej. Ölprovning är en briljant upplevelse i vilken stad som helst och passar verkligen alla. Är du helt novis och kanske inte fattat tycke för öl så får du lära dig grundligt vad man ska tänka på och vilken sort som passar dig. Du får också lära dig mer om ölets ursprung och hur det tillverkas. Är du mer avancerad så brukar värden anpassa sig lite efter dig och oavsett så kommer du ju alltid få lite gott öl utav det hela.
 
Vi måste också nämna att självklart ska du boka in en whiskeyprovning eller en vinprovning i Malmö om detta är upplevelser som passar dig ännu bättre.
 
Segway
Passar bra om du är turist och faktiskt vill se det bästa av staden. Få lite sightseeing, träna upp balansen lite och bemästra ett helt nytt spännande fordon.
 
Hoppas någon av dessa tre upplevelser är något du nappar på och hittar något i Malmö värt att uppleva!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

City guider i Europa
Underbara Tanzania
Familjecamping på Öland
Golfresor i Spanien – en perfekt get-away för dig som älskar sol och värme!
Ordna en lyckad tillställning i Helsingborg