Du är inte inloggad.

Artikel

Besök Bangkok under era Thailandsresor

 

Under sina Thailandsresor kan man som turist besöka ett stort antal olika städer och öar som Thailand har att erbjuda. Den kändaste staden som ofta är ett resmål för flera är själva huvudstaden Bangkok.

 

Bangkok

I huvudstaden som ligger i centrala Thailand bor över 10 miljoner människor. Staden är fylld av historiska sevärdheter och underhållning för besökare. Man kan bland annat se deras tempel, ta del av deras exotiska restauranger och shoppa i deras stora shoppingcenter med allt man kan vilja köpa såsom perfekta suvenirer för nära och kära.   

När man ska boka Thailandsresor till t.ex. Bangkok, bör man efter att ha köpt sina flygbiljetter kolla upp vilka hotell som finns nära de sevärdheter och underhållning som man vill ta del utav. Det finns flera lyxhotell att välja mellan och de finns ofta till ett bra pris.

Några av de kändaste hotellen som flera rekommenderar heter t.ex. Shangri-La och Mandarin Oriental. För mer information om diverse hotell som finns tillgängliga är det bara att besöka en valfri resesajt där folk rekommenderar sina val till andra turister.

 

Några av de sevärdheter Bangkok har att erbjuda sina turister är t.ex. följande:

 

  • Det finns mycket underhållande att se i Bangkok under Thailand resor. Det är en livlig stad och en av de underhållningar som flera gärna tar del av är t.ex. Wat Pho, det äldsta templet i Bangkok med sin vilande Buddha. Buddha statyn är betäckt av ett lager av guld, 46 m lång och ligger i templet som är även en av de största på hela 80,000 kvadratmeter.  
  • Älskar man historia finns flera platser att besöka såsom deras Nationalmuseum där man kan ta del av landets historia och kultur. Bangkoks museum ligger på Na Phra That Road och man kan enkelt tas sig dit via bland annat en tuk-tuk, som är det bekvämaste sättet att resa runt i Bangkok.
  • En sevärdhet under Thailandsresor som passar perfekt för hela familjen är Siam Ocean World i Bangkok som är den största akvarieanläggning i hela Sydostasien. Siam Ocean World är cirka 10,000 kvadratmeter. Man får chansen att se över 30, 000 djur såsom ananasfiskar, något som kan vara en rolig utflykt för barnen.
  • Har man lust för sol och bad är det bara att ta en snabb tur till de närmaste badstränderna. Det finns flera vackra stränder att välja mellan och de flesta erbjuder en valet mellan olika vattensporter såsom dykning.

Bangkok är ett resmål som har det mesta att erbjuda turister i form av underhållning. Ta med hela familjen på Thailandsresor och känn av det unika som Bangkok har att erbjuda. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Familjecamping på Öland
Tee Time Travels - Golfresor från flera arrangörer
Att hyra semesterboende i Barcelona
Färjor till Polen
VÄLKOMMEN TILL Mackmyra Bruk Camping: En Idyllisk Plats för Naturelskare och Golfentusiaster