Du är inte inloggad.

Artikel

Fotbollsresor till ett billigare pris

 

Något för alla fotbollsfans att vara glada för är att fler resebyråer- och arrangörer erbjuder allt fler resor inom temat fotboll. England är ett land som har mycket att erbjuda när det gäller fotboll. Många svenskar är då också fans av ett Engelskt fotbollslag men även de som supportar Sverige vill ofta heja på sitt hemland vid matcher spelade i Englands arenor. Det kan vara svårt att hitta allt man behöver på en sådan resa.


Att se sina idoler springa över den gröna planen och göra mål är en upplevelse man inte lätt glömmer bort. Det är något helt annat än att sitta där hemma och se matchen på skärm. Upplev en full arena fylld med sjungande engelskmän. Är man sugen på en en Premier League upplevelse utöver det vanliga finns det bra bokningsmöjligheter hos Ving.

Ving.se erbjuder olika fotbollspaket för dig att uppleva. Se Storbritanniens mest kända fotbollslag spela i verklighet. Chelsea, Manchester U, Liverpool, Tottenham och Swansea bara för att nämna några.  Här hjälper de dig att planera din vistelse från matchbiljetter till boende.

Hotellen som man erbjduer ligger centralt så att du enkelt kan ta dig till arenan där matchen spelas. Förutom det finns det alltid andra sevärdeheter, pubar och shoppinggator att besöka. Ving ser till att du får uppleva det som England har att erbjuda som en god öl och en rejäl engelsk frukost.


Att boka din paketresa har blivit enkelt. Du kan till och med se om de har något bra erbjudanden att ta fördel av och spara en peng. Hos olika rabattsidor kan du hitta alla aktuella erbjudande.


Jag och min sambo har själva planerat och bokat ett antal fotbollsresor hos Ving. Då gjorde vi det framgångsrikt- alltså med rabatt. En fördel som inga fotbollfans vill missa. Börja planera i god tid så att även du kan vara där för att stödja ditt lag.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Skäl att resa med bil
Ta väl hand om din bil
Semestra med barnen utomlands
Hyra bil i USA – Tänk på att…
Fem saker att göra och se i Alicante på semestern