Du är inte inloggad.

Artikel

Jämför flyg

På Flyg.nu kan du jämföra priset på flygresor och flygbiljetter till hela världen, det är en jämförelsesajt som kollar igenom i nuläget ca 20 svenska resebyråer och ger dig det billigaste priset, sortera på pris eller tid, flygbolag eller antal byten. Vi svenskar har bra koll på priser och vet för det mesta hur man hittar de bästa flygbiljetterna på nätet. Det kan dock vara tidskrävande att scanna av 20 resebyråers sajter för att hitta bra erbjudanden, därför är det en tidsbesparare att genom en sökning på en jämförelsesida snabbt se priset för alla resebyråer.

Just nu är 400-500 000 svenskar på resande fot, många av de har bokat sina biljetter långt i förväg, det är vanligtvis det bästa tipset för att spara pengar, ett annat är att ha is i magen och boka under de sista dagarna före resan, då behöver resebyråerna sänka sina priser för att bli av med sina flyg. En annan god regel är att undvika helgerna, det är betydlgt lättare att hitta billiga flyg om man flyger under veckorna, problemet är väl att utbudet hos destinationen ofta inte är lika stort under vardagen som under helgerna.

Populära resmål är som alltid stora europeiska städer, London, Barcelona, Paris och Berlin osv. Även Sydostasiatiska resmål är som alltid vanliga destinationer, t ex Bangkok. Västerut är New York något som alltid lockar oss. Vanligaste avreseorten är Arlanda men även Skavsta är en mycket populär flygplats där exempelvis Ryan Air flyger ifrån. Malmö och Köpenhamn är också en av Europas mest besökta flygplatser.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Utforska Bohuslän: Guide till Populära Campingar för Din Husvagnssemester
Slipp dyra flygresor - Semestra i husbil eller husvagn
Sagolika Nepal
10 tips för ett bättre videomöte
Resa til Rom