Du är inte inloggad.

Artikel

Hyra byggnadsställning

Hyra byggställning

Vid större arbeten för husfasader eller större byggnader behövs nästan alltid en byggställning. Det är inte bara för att underlätta arbetet, utan även för att göra allt kring arbetet säkert. En byggställning kan till exempel hyras inför kommande måleriarbeten. Det kan vara för att underlätta själva arbetet av målning på fasad. Det kommer förmodligen förkorta hela arbetstiden samtidigt som jobbet blir lättare. Dessutom säkrar du din arbetsmiljö och minskar risken för onödiga olyckor.

Rullställning

Vid vissa arbeten finns det behov av en flyttbar ställning som enkelt ska gå att flytta från en plats till en annan. Rullställningar är enkla att montera och att förflytta för smidigt arbete. Rullställningarna är fortfarande stabila och säkra samtidigt som de är lätta att rulla.

Om det börjar bli dags att byta tak eller kanske putsa utsidan på fasaden kan det ofta vara att vädret ställer till det och försvårar arbetet. Under höst, vår och vinter är vädret aningen mindre pålitligt än på sommaren och det kan göra att ditt planerade arbete skjuts upp eller tar längre tid. Det finns ställningar anpassade för alla typer av väder för att ditt jobb ska kunna utföras ändå utan några större hinder. En väderställning täcks för att arbetet ska kunna utföras som det var tänkt. En lösning man kan känna sig säker med trots att det regnar eller snöar.

För en del arbeten är risken högre för risk och olyckor och då kan ett fallskydd vara bra för att undvika dessa olyckor. Trygghet och säkerhet på en arbetsplats är alltid A och O. Se därför över alla redskap för en så säker arbetsplats som möjligt.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Städning Umeå
Badrumsrenovering Vallentuna
Flyttstädning Umeå
Luft Vatten Värmepump
ScandiCave - Vinkylar och vinskåp