Du är inte inloggad.

Artikel

Laserbehandling Stockholm

Vi på Laserkliniken Södermalm i Stockholm erbjuder olika typer av laserbehandlingar för hudföryngring, borttagning av pigmentfläckar, borttagning av ytliga blodkärl och rodnad i ansiktet, behandling av rosacea, acne, acneärr, xantelasma, mörka ringar under ögonen, ärr hårborttagning, bristningar, ådernät på benen, vårtor samt nagelsvamp.

 

På Laserkliniken Södermalm är det alltid legitimerade läkare som gör bedömning, ger medicinsk information och utför behandlingarna. Vi arbetar alltid med marknadens säkraste och mest effektiva laser: världsledande Nordlys från Ellipse, med IPL, Nd:YAG laser och fraktionerad laser.

 

Vårt fokus är din trygghet och nöjdhet! Vårt mål är att du ska få bästa tänkbara resultat på ett så skonsamt sätt som möjligt! Vi har ett brett spektrum av behandlingar. Och gemensamt för alla behandlingar är att du alltid direkt kan återgå till din vardag efter behandlingen.

 

Du kan enkelt läsa mer om varje behandling på vår hemsida https://laserklinikensodermalm.se/ och du är även varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller om du har några frågor om någon av våra behandlingar! Här nedan kommer kortare beskrivningar av några av våra populära behandlingar:

 

Hudföryngring
När vi blir äldre minskar halterna av de olika ämnen som håller huden fast och slät. Samtidigt påverkas huden av yttre påfrestningar som solljus och föroreningar. Det här resulterar i att rynkor och fina linjer uppstår i en hud som förlorat sin fasthet och lyster. Hudföryngring med IPL och fraktionerad laser är effektiv i borttagning av pigmenteringar, blodkärl, rodnad och reducerar fina linjer och rynkor. Hudföryngring med IPL och fraktionerad laser ger ett ansiktslyft utan kniv.

 

Ytliga blodkärl och rodnad i ansiktet
Kärlbristningar är fina små ytliga kärl som ger rodnad i ansiktet. Ytliga blodkärl och rodnad i ansiktet finns oftast på näsa och kinder. Orsaken till att de uppstår är delvis genetisk men även vanligt förekommande hos personer som utsatt sig för sol, vind och kyla. Behandlingen genomförs med laser.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Insomnia
Maria Åkerberg Brun Utan Sol
Slimma din kropp till midsommar
Hudvård Östermalm
Orsaker till dålig andedräkt