Du är inte inloggad.

Artikel

Kom i form med ett hemgym

 

Ett hemgym har många positiva fördelar och som alla vet så är en allsidig träning kombinerat med nyttig kost nyckeln till ett friskt liv. Att ha tillgång till ett eget gym hemma gör träningen enklare och mer tillgänglig. Ett hemgym kan även kallas för multigym eftersom det är en ställning som innehåller flera olika redskap och maximerar därmed träningen för de flesta muskelgrupper som finns i våra kroppar.
 
Träna med ett hemgym
Det finns många olika övingar som går att praktisera på ett hemgym. Denna maskin tränar alla muskelgrupper eftersom den innehåller  flera olika träningsredskap och fungerar därmed så väl på biceps som på magmusklerna.  Det finns flera olika tips och träningsprogram att tillhandahålla på internet för de som behöver extra råd om sin träning.

Plats i hemmet
Hemgym finns i många storlekar och de allra största kräver ganska gott om utrymme. Tränas det tre gånger i veckan elle fler är ett större hemgym att rekommendera, annars räcker de små modellerna. De mindre modellerna är ofta lätta att montera ner och vid de tillfällen de inte används kan de lätt gömmas undan och därmed behövs inte ett permanent utrymme för maskinen.

Var kan jag köpa ett hemgym?
Det finns två sätt att handla en multimaskin för hemmabruk, det ena är via nätet och det andra i en butik.  Det finns för- och nackdelar med båda varianterna.

På internet är priserna ofta lägre då det inte behövs samma pesonalkostnader som i butik och dessutom blir varan ofta levererad direkt hem till dörren. Nackdelen med att handla via internet är möjligheten att inte få se och känna på varan i verkliga livet.

I en butik finns det alltid personal som snabbt kan svara på eventuella frågor och dessutom chansen att prova på de olika varianterna av ett hemgym innan ett beslut om köp tas.

Hitta ditt hemgym här.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Träningsblogg
MusclePharm - Nya trenden av träningskläder?
Träningskläder för tjejer
Fotboll & dess utrustning
Vad skiljer olika crosstrainers åt?