Du är inte inloggad.

Artikel

Mobiltillbehör för att öka telefonens livslängd

Din telefon kostar en förmögenhet och du tar den med dig överallt, det är klokt att skydda.
Telefoner i dessa dagar är så tunna och så lätta att de inte är så pass slitstarka. Absolut ingenting som dom tidigare och oförstörbara mobiltelefoner som Nokia 3310, därför har även marknaden inom mobilskal ökat kraftigt, köp ett nu om du inte har. 
 
Mobilfodral skyddar hela din telefon
 
Mobilskal är inte för att skydda hela telefonen, mest sidorna och baksidan av din telefon, skärmen är fortfarande utsatt. Tappar du telefon och skärmen kan fortfarande spricka eller repas. Mobilfodral skyddar det mesta av telefonen, även skärmen. Mobilskydd av hög kvalitet kan vara ganska dyrt. Men 200 kronor är mycket mindre än 5000:-, vilket är oftast kostnaden för en ny telefon med bra prestanda.
 
Du behöver friktionen
 
Problemet med snygga och dyra smartphones är att de är superhala! Ett gummerat skal eller fodral kan se till att du håller telefonen bättre och inte tappar din dyrbara enhet.
 
Äldre telefonmodell
 
Du kanske tycker att det inte är meningsfullt att köpa ett skydd för din äldre telefon, eftersom det inte är så att du bryr dig om det går sönder. Men ett skal gör mer än bara att skydda, men faktum är att du fortfarande kan rocka vidare med din gamla telefon och dölja den med ett snyggt skal.
 
Du har din telefon överallt
 
Bokstavligen överallt. Även platser du förmodligen borde inte, som badrummet eller på en date. Även om du inte är av naturen klumpig person är det högst osannolikt att en telefon som du spenderar 24 timmar om dagen aldrig kommer av misstag att tappa den. Skydd gör mer än bara att skydda! Det finns massor av multifunktionella mobilskydd där ute som fungerar som plånböcker, batterier, flasköppnare och en hel del andra med olika funktioner.
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Däckinfo
Välj rätt färg på täckbyxorna utifrån behov
Varför firar vi fars dag?
En skjortklänning för varje tillfälle
Spara pengar på dina linser online