Du är inte inloggad.

Artikel

Snyggaste studentklänningen?

Var hittar du den snyggaste studentklänningen?

GLINDER har låtit ta fram 5 st noga utvalda studentklänningar. Man har låtit designa vidare på modeller som är otroligt eleganta och vackra som är lika moderna idag som dom var på 1950 talets moderna klädstilar.

Vad gör då en retroklänning så lämpad som just en studentklänning?

I grund och botten är retroklänningar vackert, kvinnligt och mycket romantiska klädesplagg som har förgyllt och bejakat kvinnors elegans i decennier. Lägger man därtill lite mer romantiska detaljer och låter skärningarna vara lite mer så blir det en mycket vacker studentklänning. Det bästa av allt är att den aldrig går ur tiden, En studentklänning i retrostil är lika modern om 40 år som den är idag. Det gör plagget väldigt intressant att spara och kanske tom låt gå i arv. Kombinera alla vita studentklänningar med ett par snygga hängörhängen också för bästa outfit

Gemensamt för en studentklänning är att den ska vara vit till färgen och passa alla olika sorters kroppsformer. Då passar retrostilen extra bra. Glinder har låtit utveckla dessa vita klänningar också i stora storlekar då just retromodellerna är extra lämpade i stor storlek.

Ur miljösynpunkt är retroklänningar också ett bra val, kanske inte just tillverkningsprinciperna som är den samma som för alla kläder som tillverkas på det normala sättet. Den stora vinsten är att plagget aldrig går ur tiden. Alla plagg i retro design även om det är till studenter så kan klänningen användas många gånger under  väldigt många år. Det gör den bra att äga ut ett hållbarhetsperspektiv.

När du väljer en studentklänning kan det vara bra att tänka snyggt och hållbart, för det är precis vad det är. Snyggt och miljövänligt. Spara den gärna för kommande generationer vilket kan i sig vara en trevlig upplevelse.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Gerberan, blomman som gör dig glad!
Coolt streetwear mode som Ed Hardy
Från affiliate till SEO byrå
Särskilda tillfällen klänningar
Bordeaux är höstens färg