Du är inte inloggad.

Artikel

Modern Foto Framkallning

Om du har massvis av digitala bilder hemma som du inte har framkallat är det på hög tid att göra något åt saken. Jag var i precis samma situation och tänkte att det är fullständigt onödigt att framkalla foton. Men efter att mina första fotoböcker kom hem har jag blivit en entusiast i att skapa mina egna fotoböcker. De är trevliga att kolla på, visa för vänner, och ge som gåva. Foton kan framkallas online eller i en fotobutik. I dag har du även möjlighet att framkalla din foton direkt till bland annat fotoböcker, fotoalmanackor, eller fototavlor. Vad du borde välja för framkallning beror i stort sätt på vad du vill ha ut av dina foton och hur du vill presentera dem.

 

För foto framkallning finns det massiv med alternativ så som digital fotoframkallning, fotoförstoringar, kvadratiska instagram foton, fotokollage, fotoplansher, panoramafoton, och fototavlor. Möjligheterna är oändliga, och allt detta kan göras utan att du behöver lämna ditt hem (förutom för att ta bilderna).

 

Framkalla och digitalisera innan det är för sent

Gå upp till vinden och ta fram dina ganma semester bilder innan de bleknar och förstörs. Du hinner ännu skapa fina fotoalbum av dem som kan delas med generation att komma. Du har säkert också en hel del bilder du tagit sedan du köpte en digitalkamera, men hur många bilder har du framkallat? Svaret är säkert ”noll”. Detta är såklart för att det finns andra sätt ett dela digitala bilder av ifolor.se och skapa internet fotoalbum, men glöm inte att dessa bilder är jobbigare att dela till framtida generationer.

 

Framkalla foton Hemma eller med Proffs

Det går att köpa kvalitet fotopapper hem punga up pengar för en kvalitet fotoskrivare. Men för de flesta är det förmånligare alternativet att använda sig av online foto framkallning och fotobutiker. Man vet inte vad som händer inom fotografering och det kan snabbt hända att din lyx fotoskrivare idag är föråldrad imorgon. Jag rekommenderar att du använder online framkallare för att minska på arbete och spara pengar. Välj dina favorit bilder och skicka dem iväg, varefter du får hem dina bilder, ditt fotoalbum eller din önskade fotokalender.

 

Var kreativ och våga prova nya framkallningsformater Alla har sina favoritbilder och (förutsatt att pixlarna räcker) kan du till och med göra en fototavla av den för att hänga den hemma eller på sommarstället.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Går det att vinna på spel?
Upplevelser i Göteborg
Egen almanacka
Det är bra för hjärnan att lägga pussel!
Monty