Du är inte inloggad.

Artikel

Persian Melody - Din Iranska Radio Android

Nu på Persian Melody finner du alla de senaste Radio kanalerna direkt i din Android mobil, tv eller surfplatta. Enkelt och smidigt kan du hitta din favorit radio kanaler med snabbt enkla knapptryckningar med fantastisk musik och radio talkshows världen över. På Persian melody slipper du leta upp alla dina iranska radio kanaler för att hitta din favorit radio kanal med massvis av urval att välja på. Persian Melody är självklart gratis för alla användare och håller sig ständigt uppdaterad så inte kanalerna ska avbrytas och stå tomma.

 

Hos denna Iranska Radio finner ni kända Radio Kanaler som

BBC Farsi

Voice Of Persia alla kanaler

Bia2 Radio

Radio Javan

Radio Rangarang

Radio Farda

VOA Farsi

Radio Sedaye Doost

med mycket mer

 

En fråga många har ställt varför just Persian Melody ?

Hos Persian Melody slipper man tanka hem så många olika Iranska appar på sin Android för att se till att kunna lyssna på antingen enstaka radio kanaler eller ouppdaterad lista, hos oss finner du folk som ständigt uppdaterar listan allt för att våra lyssnare ska kunna enkelt och smidigt bläddra igenom alla deras favorit radio kanaler med enkla knapptryckningar.

Kostar det något ?

Persian Melody är helt gratis för alla iranier runt om i hela världen och det förekommer aldrig några hemliga kostnader.

Vilka är bakom teamet ?

Vi är ett gäng iranier som utvecklar appar emot Iran och ser till att folk ska det allra bästa och lättast tillgång till allting som rör sig inom Iran och iranier som bor runt världen över.

Se till att hålla dig uppdaterad med de allra senaste nyheterna och musik vart du än är som t.ex. hemma, bilen, fester m.m.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vikten av anpassade sociala kanaler för ditt företag
Allt om Edward Norton
Tips för bra fotografering
Förgyll hösten med de här tre fantastiska bokserierna!
Renovering