Du är inte inloggad.

Artikel

Present till pappa

Dags igen att fira pappa och den där karln har ju exakt allt? Vi förstår känslan och har därför tagit fram en liten kort lista på present till pappa.
 
Har han allt förutom bra klädstil? Styr upp honom! Antingen köper du väl valda plagg eller en kanske en klocka som ger honom lite mer stilpoäng oavsett outfit. Ett kanske bättre tips inom ämnet är att boka in en personal shopper för honom. Ge pappa mer kunskap och inspiration till att fortsätta klä sig bättre även efter sin födelsedag.
 
Han har allt i produktväg? Vi förstår. Han är i en situation att om han vill ha något så köper han det själv, och har därmed allt han kan behöva vid första anblick. Nyckeln här är att inte köpa en produkt som present, låt oss fokusera på en upplevelse som present till pappa. Han kanske har "allt", men har han gjort allt? Såklart inte. Antingen luskar du lite vad som redan finns på hans bucket-list eller så tittar du igenom alternativen som finns på de stora upplevelse-aktörerna i Sverige. 
 
Favoriter budget: Whiskeyprovning, Ölprovning, Vinprovning, Middag för två.
Favoriter mellan: Skärmflygning, Köra Lamborghini/Ferrari, Bungyjump.
Favoriter deluxe: Fallskärmshoppning, Luftballongfärd, Segelflyg.
 
Vill du inte köpa ett färdigt upplevelsepaket som present så skräddarsy något själv, behöer inte vara en upplevelse i form av en aktivitet heller utan en resa av något slag skulle vara en perfekt present till pappa. Ett hett tips är en resa till London, billiga flygresor från Sverige så lägg lite extra buffert på boende, matkassa och shopping. Det behövs! Hoppas det här hjälpte till i din jakt att köpa en present till din omöjliga pappa.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ballerinaskor på nätet
En snygg jacka för varje säsong
Remmar och åter remmar
Tips om bra doppresenter
Presenttips