Du är inte inloggad.

Artikel

Rivning Stockholm

Välkommen till Allriv, vi är en rivfirma Stockholm med lång erfarenhet av byggbranschen och rivarbeten. Vi vänder oss till företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar som behöver hjälp med rivning i stockholm och andra servicearbeten inom Storstockholm. Exempel på tjänster är rivning vid stambyten, rivning av lokaler, badrumsrivningar. Vi hjälper även gärna till med snöskottning, snöröjning, trädgårdsarbeten, stenspräckning med mera. Utbildad personal med ID06. Självklart är vi ansvarsförsäkrade.  Inga jobb är för stora eller för små! Vi ser fram emot ett gott samarbete!

Är du i behov av byggassistans? Med vår hjälp blir dina byggplaner snabbare genomförda och vi kan hjälpa dig i varje skede av bygget; allt från att se över kostnader till funktion och miljö. Vi fungerar även som transport och hjälp med byggsopor och städning.

Börjar det bli dags att tänka på att lösa ett avtal för snöskottning? Vi på Allriv utför snöskottning i Stockholm och åtar oss både större och mindre arbeten och gör rent där dina maskiner inte når in. Under perioden 1/11 – 31/3 finns vi på jour dygnet runt!

Vi utför rivning i Stockholm. Vi utför både stora och små rivningsentreprenader åt både företag och privatpersoner, allt från rivning i badrum till rivning av stora lokaler. Kontakta oss idag för genomgång om just ert projekt och för en offert. När du anlitar oss för rivning så kan vi självklart även ta hand om tillhörande saneringsarbeten så som asbest.

När vi arbetar är det viktigt med att kunden alltid står i första rum och vi arbetar snabbt och effektivt utan att tumma på kvaliteten. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig nöjd med allt från bemötande till den rivning och det efterarbete som ni valt att anlita oss för.

Vårt fokus under rivningsarbeten är alltså alltid ordning och reda på samma gång som säkerhet för både kund och personal prioriteras. Självklart sorterar vi alla rivningsdelar efter en rivning, för oss är miljön viktigt och vi anstränger oss för att vara ett miljövänligt rivningsföretag. Vi arbetar snabbt och effektivt, och vi kan ställa upp med kort varsel för rivning i Stockholm. För att skydda och skona omkringliggande ytor tillämpar vi dammfri rivning där det krävs, fråga oss gärna mer så berättar vi hur vi kan hjälpa er med er rivning.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Bra klätterservice
Ompröva Vad Du Tänker Om Standarder För Lådor: Varför Plastpallboxar är Överst På Försäljningsl
Om skådespelaren Tom Cruise
Dina rättigheter i vardagen
Tips för val av sommardäck