Du är inte inloggad.

Artikel

Skydd mot DDoS attacker

Med en hemsida finns det alltid risk för attacker och ett bra skydd är nödvändigt för att skydda din hemsida. Den attack du verkligen måste lära dig att skydda mot är DDoS attacker. En sådan attack är ett allvarligt hot och kan t.o.m. slå ut stora sajter som Paypal, Amazon, Visa och Mastercard. Under en attack tas hela din bandbredd upp och hindrar dina kunder från att komma åt din hemsida. Du kan förlora stora summor pengar på väldigt kort tid. Därför är skydd mot DDoS avgörande.

Förhindra attackerna själv

Ett alternativ om du väljer att skydda din server på egen hand är att använde ett DOS skyddande skript exempelvis DDoS Deflate. Dessa skript är inte särskilt dyra, det går till och med att hitta gratis. De analyserar din hemsidas trafik och skiljer ut den bra trafiken som du har arbetat hårt för från den dåliga trafik som kommer från en DDoS attack. Skriptet ser till att den dåliga trafiken hindras och din hemsida inte överbelastas.

Det finns dock en del nackdelar med att försöka förhindra attackerna själv på det här sättet. Det tar tid för skript att analysera och urskilja den bra trafiken. Även om det kan skydda mot mindre attacker kan det inte hantera de riktigt stora attackerna. Det är därför det är bra att ta hjälp från en professionell DDoS-skydd leverantör.

Förhindra attackerna med DDoS leverantör

Nackdelen med det här är att det blir en markant skillnad i priset. Men när du hela tiden blir av med all dålig trafik innan de ens har nått till din hemsida, till skillnad från ett skript som tar hand om den dåliga trafiken först när den har kommit till hemsidan, kommer alla tankar på pengar att försvinna.

Att hyra är ett perfekt sätt att snabbt få bra skydd. Med en DDoS leverantör får du skydd mot alla typer av DOS-attacker där ett skript bara täcker httpd. Under de stora  attackerna kommer du att ha tekniker som sitter med dig och tar dig igenom situationen. De har dessutom den dyrbara och viktiga utrustningen som krävs så du slipper lägga pengar på det. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ehandel - Håll koll på dina konkurrenter
Branschkontroll av vuxenvärlden
Defense of the ancients (Dota 2)
Regeringens spelutredning
Skapa länkar genom artikelkataloger