Du är inte inloggad.

Artikel

Sportbar vasastan

Sportbar vasastan – KOM FÖR MATEN – STANNA FÖR DEN GODA STÄMNINGEN! Bryggeriet är en restaurang i Vasastan, Stockholm som serverar lunch och à la carte. Vi har ett brett utbud av drycker och ger dig de största sporthändelserna och de bästa matcherna, som t ex La Liga, Premier League, Allsvenskan och Elitserien, på våra stora skärmar. Vi vill erbjuda dig en trevlig miljö där du kan koppla av med en god måltid eller med ett par kalla öl tillsammans med vänner och familj. Hos oss är alla som vill koppla av i en trivsam och personlig restaurangmiljö välkomna att spendera sina kvällar. Sätt dig i vår sportbar, njut av en god match eller kom bara för maten från vår restaurang – vi har massor av goda rätter att välja från, drick något gott och ha det trevligt.

En av våra stoltheter är vårt stora och välsorterade utbud av drycker, hos oss hittar du öl och whiskey från alla världens håll och i alla prisklasser. I vårt sortiment finns bland annat amerikansk, japansk och svensk whiskey, vi serverar alla former av öl, vi har lager, ale, weissbier, stout och IPA – något för alla smaker helt enkelt.  Välkommen in i värmen hos oss på en öl eller två och en god match! Vi är en sportbar med ett gediget utbud.

Bryggeriet är en restaurang i Vasastan, Stockholm, med ett stort utbud av öl, god mat och trevlig stämning. I vår restaurang serverar vi mat av hög kvalitet där våra skickliga kockar satt ihop en aptitretande meny som matchar vårt generösa utbud av drycker. För oss är det viktigt att de flesta ska kunna hitta något från vår meny som känns spännande och gott. Vi vill vara en restaurang där hela familjen och alla i en vänskapskrets känner sig välkomna. Bryggeriet har som målsättning att vara den restaurang och bar som vänner och familj samlas för en god bit mat och kanske för att njuta av en fotbollsmatch! Välkommen till en restaurang i Vasastan med en personlig och avkopplande stämning.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Att inspirera och muntra upp
Vackra tårtdekorationer för bröllop
Spelautomater på nätet
Fan av färger eller färgskraj?
Svenska Polis Filmer