Du är inte inloggad.

Artikel

Ungdomshotell i Rhodos stad

Att resa till Rhodos för att fira studenten eller bara för att festa ett par veckor i solen under sommaren har blivit allt vanligare bland skandinaviska ungdomar, framförallt bland svenska ungdomar och norska ungdomar.

Varje år uppskattas det att cirka 250 000 svenska och norska ungdomar bokar en festresa till Rhodos. Högsäsongen pågår mellan juni till augusti och varje vecka kommer det tusentals nya turister som är redo att dricka drinkar och vara med i olika tävlingar som arrangeras på klubbarna.

Det finns flera olika event på Rhodos, men några av de mest populära är poolpartyt på casinot, barrundan och ladies night. Dessa event arrangeras av de största klubbarna på Rhodos - Grabbarna Grus och Pepes Bodega.

I denna artikel vill vi tipsa om ungdomshotell på Rhodos. Vi vet att det kan vara svårt att veta vilket hotell man ska välja mellan, speciellt eftersom att det finns så många hotell man kan boka på Rhodos.

Ett bra ungdomshotell bör tillåta dig att festa, ta upp folk på rummet, spela hög musik och det bör inte vara några problem att komma hem sent på natten. Dessa punkter är viktiga ifall man vill ha en lyckad festresa på Rhodos. Därför gäller det att välja ungdomshotell med omsorg.

Vi vill gärna rekommendera en komplett lista med ungdomshotell på Rhodos, där står egentligen allt man behöver veta om ungdomshotell på Rhodos. Under varje hotell står en kort beskrivning om vad som utmärker det enskilda ungdomshotellet, samt en liten notering om vad som är tillåtet och vilken prisklass.

Läs denna lista, så ska du nog se att valet av ungdomshotell på Rhodos blir betydligt lättare. Ett annat bra tips som kan vara bra att veta, är att det oftast är mycket dyrare att boka charterresa till Rhodos, än att boka resan på egen hand.

Detta är ännu mer sant när man åker flera stycken, exempelvis 3 personer eller fler. Vid charterresor betalar man nämligen allting per person, medan man vid bokning av hotell på egen hand betalar per rum. Det finns rum med sängar för 3 eller 4 personer och genom att boka det på egen hand får man ett mycket billigare pris.

Ett typexempel på pris med charterresa till Rhodos med ett medelmåttigt hotell ligger på omkring 20 000 om man är tre personer. Genom att boka samma resa på egen hand är det möjligt att boka samma resa för omkring 10 000 kronor totalt.

Tänk därför alltid på att jämföra olika bokningssajter och se var det totala priset är som billigast. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vilka olika Standby tält finns det?
Det ultimata rese tältet för camping Isabella Ambassadör Dawn
Två slott i Skåne att gifta sig på
Solresor i vinter
Barcelona reseguide