Du är inte inloggad.

Artikel

Vilket webbhotell är det bästa?

Det finns massor av webbhotell som du kan hyra in dig på för att din hemsida ska ha någonstans att bo. Ett webbhotell är ett företag som hyr ut utrymme på sin server åt dig, eftersom du behöver lagra den information du ska ha på din hemsida någonstans. Dessa webbhotell erbjuder ofta olika typer av verktyg för programmering, och du behöver ofta inte några särskilt stora kunskaper om programmering för att kunna driva din egen sajt. Men vilket webbhotell är då det bästa?

Detta är en svår fråga att svara på, eftersom det hänger på vad du har för behov. Ska du bygga en stor hemsida eller en mindre? Hur mycket trafik kommer hemsidan att generera? Vad har du för budget? Här följer en kort lista över tre webbhotell som du bör kolla in innan du bestämmer dig:

  1. Ballou

Ett bra hotell för den som saknar erfarenhet av att bygga hemsidor. Du kan använda 3gb i utrymme men det finns också möjlighet att uppgradera detta ifall du vill göra hemsidan större. Genom en tilläggstjänst får du också hjälp med programmeringen, och behöver då inte några kunskaper alls om programmering för att komma igång.

  1. Binero

Valdes för några år sedan ut till Sveriges bästa webbhotell av tidningen Internetworld. Detta hotell är perfekt för dig som vill bygga en stor hemsida och behöver mycket lagringsutrymme. För en ganska billig slant kan du få 100 gb, och denna siffra går att öka om du betalar lite till.

  1. FS Data

Ett webbhotell som trots att det valts ut till Sveriges bästa inte är särskilt känt. Ett bra val för den som vill skapa en stor hemsida, eftersom man får mycket utrymme på servern. Priset är dock dyrare än vad som är normalt.

Lär dig mer om webbhotell på webbdesignskola.com


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Trådlöst bredband och IP-telefoni
Vilken typ av teknisk support kan ett företag förvänta sig av ett webbhotell?
Fusk till FarmVille 2
Håll koll på dina redirects - Verktyg för domänversioner
Använd lagringssystem för elektroniska dokument för optimal säkerhetskopiering