Du är inte inloggad.

Artikel

Vinn tillsammans med ditt favoritlag

Fotboll är världens mest spelade sport och ligger varmt om hjärtar hos många, vare sig de själva utför sporten eller ej. För många räcker det att endast stå vid läktarna och se på eller sitta i soffan hemma och följa en match på tv för att få känna sig delaktig i sporten.

 

Idag finns det även olika sätt som fotbollsfans kan ta till för att tjäna lite extra pengar på sitt intresse. Vissa driver olika hemsidor där de skriver om sitt forbollsintresse och då tjänar pengar genom annonsering på sidan. Någonting mer vardagligt är att man satsar pengar på fotbollsmatcher där det gäller att gissa vem som kommer att ta hem segern i matchen. Det mest kända av dessa spel är stryktipset som arrangeras av Svenska Spel. Här gäller det att tippa rätt på vem som kommer vinna i 13 utvalda matcher som kommer att spelas under veckan som kommer. Får man 10 rätt eller mer så har man vunnit. Vilka matcher man kan spela på varierar mellan allt från en match i Allsvenskan till en kvalmatch inför EM.

 

Ett annat liknande spel är Europatipset som fungerar ungefär likadant som stryktipset. Fotbollsmatcherna man spelar på är matcher från olika europeiska ligor såsom Allsvenskan, La Liga och Premier League och det krävs minst 10 rätt för att få vinst.

 

Ett tredje fotbollsspel som dock skiljer sig från de övriga är Måltipset där det gäller att välja ut de 8 mest målrika matcherna som kommer att spelas under veckan. Lyckas du pricka in minst 5 rätt så får du vinst och lyckas du med att få all 8 rätt så är du garanterad att ta hem en summa på minst 1 miljon kronor.

 

Genom att spela på något av dessa fotbollsrelaterade spel så kan du lyckas ha turen att vinna tillsammans med ditt favoritlag. Lyckas du då ta hem en stor jackpott så har du ännu en anledning till att fira när dem tar hem en seger!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Maria Lang. Filmerna & Böckerna
Bröllopsbubblor till bröllopet
Fan av färger eller färgskraj?
Historiens bästa spelkonsoler
Dejta en golfare