Du är inte inloggad.

Artikel

Börja med gratis tidning för att hitta rätt

Om du är sugen på en verklig tidning kan du se på gratis prenumerationer. Det går att få tidning helt gratis online. Men när du längtar efter den där känslan av verkligt papper och stora bilder som du kan klippa ut och hänga upp är det vanliga tidningar som gäller.

Det går att hitta tidningsprenumeration med premie som börjar i botten på noll. Du får kanske en eller flera månader utan att betala för detta. Sedan får du möjlighet att välja mellan lite olika typer av prenumerationer.

Så blir det billigare med tidningen

Om du redan från start vet att en viss tidning antagligen blir mycket bra för dig har du mycket att tjäna på deras gratiserbjudande. Du får ju läsning som du är intresserad av utan att betala för det. Därefter kommer du att få betala och då ska du tänka till.

Det är för det mesta så att det blir billigare om du väljer en längre prenumerationsperiod. Om du från start väljer över ett års prenumeration kan du få ett bottenpris för tidningen. Det är smart och något att fundera på.

Var medveten om villkor

Gratis tidningar är inte alltid gratis och det ska du vara medveten om. Det kan vara så att du från start lovar att du kommer att betala för tre månader om du inte säger till vid en viss tidpunkt. Det är så lätt att glömma bort detta och så står du där med en tidning som du kanske inte ens har lust att betala för.

Var alltid medveten om villkoren så slipper du jobbiga överraskningar. Då kan det faktiskt bli så att du får en tidning som är helt gratis!

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Harmony in the Heartland: Country Rocks Radios svenska symfoni
Översättning är inte svårt
Från fina dikter: Din blick i älsklig sammetsro
Beställa kontantkort
Artisterna so är nominerade till P3 Guld 2023