Du är inte inloggad.

Artikel

Förgyll hösten med de här tre fantastiska bokserierna!

Byt ut slötittande på TVn mot en spännande ljudbok i höst.

Snart är sommaren över. De ljusa dagarna blir långsamt allt kortare och innan vi vet ordet av visar termometern singeltal igen. Trädkronorna utanför fönstret skiftar färg från gröna till en mix av orangea och röda nyanser. 

I samband med detta brukar sommarens utomhusaktiviteter bytas ut mot mer passande höstsysslor inomhus. Det är då lätt att spendera alldeles för många timmar framför TVn och fastna i en kavalkad av meningslösa reality-program. Även om det såklart finns en viss charm i detta vill vi tipsa om vår nya favorithobby. En hobby som på många sätt känns mer givande, och kanske framför allt avslappnande - nämligen att lyssna på en ljudbok.

Finns det något bättre en att krypa upp i soffan eller favoritfåtöljen med något gott i glaset och lyssna på en riktigt bra bok medan regnet faller utanför fönstret? Tveksamt, enligt oss! Har du dessutom hittat en bra bokserie så vet du att du har en hel rad med böcker som förmodligen är lika bra som den du lyssnar på för tillfället framför dig. Jackpot!

Här kommer våra bästa tips på tre fantastiska bokserier som du kan förgylla hösten med:

 • Doggerland av Maria Adolfsson
  Doggerland är en lite annorlunda deckarserie som utspelar sig på en fiktiv ögrupp i Nordsjön, mitt emellan Storbritannien och Skandinavien. Vi får följa kriminalinspektör Karen Eiken Hornby som leder mordutredningar i den svindlade miljö som författaren Maria Adolfsson har skapat. Serien består tre böcker – ”Felsteg”, ”Stormvarning” och ”Mellan djävulen och havet”.
   
 • Joona Linna av Lars Kepler
  Joona Linna är en av Skandinaviens bäst säljande deckarserier, med över 15 miljoner sålda exemplar. Det är lätt att förstå varför - böckerna i serien, som består av sju böcker (den åttonde släpps i september), är spännande från första till sista sidan och innehåller såväl klassiskt polisarbete som psykologi.

 • De sju systrarna av Lucinda Riley
  Denna serie, som hittills består av 5 böcker, handlar om sju adoptivsystrar som får varsin ledtråd till sitt förflutna. Med hjälp av ledtrådarna söker de, världen över, efter sitt ursprung. En mysig serie om familj, kärlek, glädje, sorg och inte minst hopp.

Hoppas att du gillar böckerna ovan lika mycket som vi gör, och att din höst blir mysig!  

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Är maskinöversättning ett alternativ?
Vikten av anpassade sociala kanaler för ditt företag
Göra fotoalmanacka? Tänk på…
Tvlive.nu: Revolutionera Ditt Sätt Att Se Svensk TV
Complete Media