Du är inte inloggad.

Artikel

Från fina dikter: Din blick i älsklig sammetsro

 
Tack för att du finns i det innersta
för att du ser
för att du håller i närhet
För att du värmer den torra själen
 
Jag böjer mina önskningar
mina knän
det darrande hjärtat
den spruckna anden
 
I önskan längtar den skadeskjutna vingen
den himmelsblå
den lilla
 
Din eviga ljusterapi
varma hand
Din älskliga blick i sammetsro
 
Den här dikten: Din blick i älsklig sammetsro
 är skriven av Ulf Lindholm poet och författare.
 
Jag försöker att ständigt snappa upp ord, dikter, meningar som dyker upp. Försöker att sätta orden i mitt inre på ett papper i min laptop. Men det är inte så lätt. Dikten här ovanför kom i ett här och nu och jag försöker att vara så ärlig som möjligt i skrivandet.
 
Det jag skriver är dikter om livet, händelser och upplevelser i livet. Dikterna kommer och går och det är mitt stora problem för oftast hinner jag inte att skriva ner dem på papper. Orden är som vinden, den kommer och drar förbi. Försök att fånga vinden, jag försöker och ibland lyckas jag.
 
Dikterna som kommer och jag försöker att fånga är samlade på bloggen Dikteromlivet.se. Jag kombinerar dikt, poesi, bild, foto och video, för att förmedla orden som flödar och flödar i ett ständig oupphörande av en ordström. Jag hoppas och önskar att orden som kommer till mig kan ge dig en känsla av upprymdhet och hopp.
 
Dikt och poesi är för mig som en ventil för liv och för en möjlighet att leva i den här världen av stress och ointresse för det äkta och varma. Tack för att du läst den här artikeln och jag önskar att ordet i poesi och dikt kan ge dig en dag av ljus.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Dikter på internet
Vikten av anpassade sociala kanaler för ditt företag
Därför bör du läsa bilnyheter online
Att skriva rätt
Persian Melody - Din Iranska Radio Android