Du är inte inloggad.

Artikel

Enklaste sättet att hitta bensinmack i Stockholm

Det finns många bilägare i vår huvudstad Stockholm. Samtliga av dessa behöver då och då fylla på med bränsle för att kunna köra vidare. Oavsett om man har diesel-, bensin,- eller etanoldriven bil så gör man detta med fördel på en bensinmack. Men hur hittar man enklast bensinmack i Stockholm? Läs vidare så ska vi ge dig ett tips.

Använd nätet        

Om du har kolla på var bensinmackarna i Stockholm sedan tidigare så är det smart att använda sig av nätet. Särskilt med tanke på att de flesta idag har mobiltelefoner med internetuppkoppling. Då har man faktiskt hjälpen med sig i sin egen ficka. Behöver hitta en bensinmack i närheten och befinner dig i Stockholm så kan du enkelt gå in på sajten hitta-bensinstation.se. Där listas bensinstationer från samtliga bensinkedjor i Sverige såsom Circle K, Preem, OKQ8, Tanka, Shell, Ingo och Bilisten. Sajten är uppbyggd utifrån län och ort. Söker du en bensinmack i Stockholm och är på starsidan så väljer du helt sonika Stockholm län från starsidan och sedan den ort/område där du behöver tanka. Behöver du tanka i Täby så väljer du – just det, Täby. Då får du upp en lista på bensinmackar i Täby. Har du exempelvis bensinkort hos Shell så väljer du med fördel just Shell i listan och då får du fram info såsom kontaktuppgifter, öppettider och karta till bensinmacken. Enklare kan det knappt bli.

Om du inte vill använda hitta-bensinstation för bensinstationssöket så går det naturligtvis även bra att helt enkelt Googla exempelvis ”bensinstation Täby” och då kommer Google ge dig förslag på bensinstationer i närheten.

Vi hoppas att du fått lite tips om du enkelt kan söka bensinmackar via denna artikel, och glöm inte att köra försiktigt därute på vägarna!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hitta kärleken i januari
Gratis appar för barn!
Led belysning med extra energibesparing
Byta däck
En guide till systematiskt arbetsmiljöarbete