Du är inte inloggad.

Artikel

Ett ovanligt däckmärke som snart etablerar sig i Sverige.

Dneproshina däck är ett företag från Ukraina som grundades på 1960-talet. Nu när däckmarknaden har blivit global har de seglat upp som en av de verkliga favoriterna från öst. Företaget har ett stort kunnande och det är förhållandevis billigt att utveckla och producera däck i Ukraina. Det betyder att du får ett bra pris i förhållande till prestandan när du köper Dneproshina däck.

 

Idag är produktionen bred och du hittar Dneproshina däck för såväl personbilar som tunga maskiner i utbudet. Däck för till exempel skördetröskor, lastbilar och gruvmaskiner måste ha väldigt speciella egenskaper. Dneproshina däck har byggt upp ett stort kunnande när det gäller extrema däck. Det kommer till nytta även i tillverkningen av däck för personbilar.

Vad du bör veta om Dneproshina däck

  • Alla däck som företaget tillverkar går inte på export men du hittar ändå omkring 150 modeller som är ämnade för vår marknad. De gör även många andra produkter av gummi och är verkligen experter på materialet.

  • Företaget har en väldig produktionsanläggning med omkring 3 500 anställda. De jobbar i betydligt större format än många europeiska och amerikansk tillverkare som är mycket mer kända än Dneproshina däck.

  • Det här är ett företag som investerat mer i produktutveckling och produktion än i att bygga sitt varumärke. Perfekt för dig som vill ha hållbara däck som ger dig rätt grepp.

Prisvärda kvalitetsdäck

Söker du efter funktionella däck som ligger bra i pris ska du hålla koll på modeller från detta märke. Idag finns Dneproshina däck i fler än 30 länder och vi på hjulonline.se är glada över att se dem på vägarna här i Skandinavien. Vill du ha bling bling till bilen så kan du satsa på fälgarna. När det gäller däck är det alltid bra att gå in för prisvärd kvalitet. Då är Dneproshina däck helt klart med i matchen!

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Jobzone Sverige AB
Är gåvokort den bästa företagspresenten?
Bränsleförbrukning
Raggarbil
Industrispår för nödvändig transport!