Du är inte inloggad.

Artikel

Har du flera lån?

Rubriken ställer en ganska simpel fråga som enkelt kan svaras med ett simpelt ja eller nej. Det hade dock varit ett förhållandevis tråkigt blogginlägg om jag blott svarade frågan själv med ett ja eller nej.
Jag kan dock som en start börja med att svara ja, jag har flera lån. Jag har faktiskt i loppet av mitt vuxna liv tecknat en mängd med lån och flera av dem har jag stående än idag. Personligt har jag använt mig av de såkallade privatlån. Det är en både snabb och enkel lösning när man önskar lite mer rum i budgeten till att finansiera en lite mer extravagant livsstil.
Jag har använt mig av flera olika typer av snabba privatlån som jag tecknat via nätet där det är väldigt enkelt att ansöka och där man får en både snabb och effektiv behandling. Utöver det är det ingen som blandar sig i vad man har tänkt sig att använda de lånade pengarna till. Det har jag själv sett som en enormt stor fördel när jag har lånat pengar, speciellt som ung.
De senaste två lånen jag tog hittade jag via Nordicbanker där jag hittade lån som passade mig hos Lendo och Selene Finans. Hos Lendo lånade jag sist 25.000 kronor. Processen var både lätt och simpel. Hos Selene Finans blev det ett lån på 10.000 kr.
Det är en fördel att ha spridit ut lånen hos flera företag, det är i alla fall min klara erfarenhet. Jag har inte upplevt problem med det konceptet ännu och det har helt klart säkrat mig en bättre ekonomi som ger mig en lite mer överskådlig vardag som passar min livsstil.
Jag har som sagt själv flera lån samtidigt och har dessutom haft det i många år nu och i flera omgångar.
Har du flera lån?
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vad innebär iGaming och industrin
Rädda miljön och få pengar över i plånboken med LED
Fördelar med en CRM-demo
Spara pengar med kontantkort
Fördelarna att använda en låneförmedlare