Du är inte inloggad.

Artikel

Inred med torkade blommor

Nedanstående inlägg gör reklam för sajten Blomsternavet.se, en portal som i sin tur gör reklam för diverse presentbutiker och blomsterförmedlingar på nätet.
 
Pimpa hemmet med torkade blommor
 
- eller skicka blommorna med ett blomsterbud!
 
Att använda torkade blommor som en del av heminredningen har många fördelar. De är hållbara alternativ eftersom blommorna behåller sin skönhet under lång tid. Det minskar behovet av att ständigt köpa nya färska blommor. Dessutom finns det en mångfald av blommor som lämpar sig för torkning, vilket ger dig många alternativ att välja mellan för att matcha din inredningsstil.
 
Många kreatörer skapar fantastiska blomsterdekorationer med olika sorters torkade blommor. Populära inslag i kreatörernas konstverk kan exempelvis vara prästkragar, eterneller, hirs, riddarsporrar, miskantus, lagurus, lepidium, kvilstrosor, havre, vete, vallmo, limonium, tistlar, brudslöja..... med mera! Dessa blommor behåller sin färg och form väl efter att de har torkats, vilket gör dem idealiska för dekorativa arrangemang, eller ensamma som accent i olika rum.
 
Nu kan du skicka torkade blommor med bud. Leverans sker direkt till mottagarens brevlåda. Självklart hänger din personliga hälsning med i leveransen. Ett populärt och trevligt alternativ till att skicka färska blommor. Perfekt som födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, julklapp, bröllopspresent... eller som en överraskningsgåva "bara-för-att". 
 
Den största skillnaden mellan torkade blommor och färska blommor är hållbarheten. Medan färska blommor vanligtvis bara varar i några dagar, eller upp till en vecka, innan de börjar vissna och behöver bytas ut, kan torkade blommor behålla sin skönhet i månader eller till och med år om de vårdas på rätt sätt. Detta gör dem till ett långvarigt och ekonomiskt fördelaktigt val. Starkt solsken bör undvikas. Blir blommorna dammiga är det bara att blåsa bort dammet med hårfönen.
 
Låt torkade blommor bli ett alternativ när du införskaffar nya blommor nästa gång! Unna dig själv en bunt med torkad, "blomstrig" skönhet, eller skicka en vacker bukett till någon när och kär! Din gåva kommer garanterat att uppskattas.
 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Synd om bilen
Lyoness: 2 % tillbaka på varje köp
Köpa balklänningar på nätet
Reklamskyltar - så exponerar du företaget
Hitta senaste Boutique klänningar Online