Du är inte inloggad.

Artikel

Investera i begagnade cyklar och spara pengar


När man behöver köpa en ny cykel så beger mig sig oftast till närmaste cykelbutik eller så ger man sig ut på nätet för att hitta en. Man vill både försöka hitta prisvärda och billiga cyklar som samtidigt är ifrån ett hyfsat känt märke. Att köpa en helt ny cykel är oftast förenat med stora summor. Vill man ha en robust standardcykel så bör man vara redo att lägga ut ett antal tusenlappar.

Istället för att "snåla" (för detta vinner man absolut ingenting på i längden) så rekommenderar jag att köpa en riktigt bra cykel av hög kvalitè från början. Det är ju inte så att man behöver byta cykel varje år...

Investera i begagnade cyklar och spara tusenlappar!


Allt för många människor köper bara nya grejer hela tiden. Innan man har slitit ut det gamla så ska nytt inhandlas! Du kanske känner igen beteendet ? Alla är givetvis inte likadana, där finns faktiskt personer som enbart ger sig ut på loppmarknader, auktioner och på köp- och sälj sajter på internet för att hitta bra och billiga prylar till hemmet eller vad det nu kan vara.

På så sätt uppmuntrar man inte den nuvarande köphysterin när det gäller nya prylar och samtidigt sparar man en hel del pengar. Samma sak gäller med begagnade cyklar, är man redo att lägga ner tid och ork på att leta upp annonser via internet eller tidningar så är det fullt möjligt att hitta cyklar från kända cykelmärken till otroligt låga priser.

När man sedan läser annonsbeskrivningen så tror man att där är något allvarligt fel på cykeln. Inte kan den vara nedsatt med 2000-3000 kr bara för att den har något år på nacken ? Men oftast är där inga fel ! En ny cykel, som inhandlas splitterny för låt oss säga 6000 kr och som köptes för 1-2 år sedan, kan man lätt få för 2000-3000 kr !

Så ska du köpa cykel rekommenderar jag verkligen att kolla in marknaden för begagnade cyklar innan du köper nytt. Jag själv kommer aldrig mer köpa en helt ny cykel då detta helt enkelt inte är lika prisvärt i mina ögon.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Allt fokus på målskyttarna
Massageprodukter från Zen Products
Bollar till racketsporter
Tjäna pengar till klassen
Giganterna bakom Arsenals matchtröjor