Du är inte inloggad.

Artikel

Ja må du leva

Att fira någon

Det är roligt att förhöja stämningen för någon som har något att fira. Det finns otroligt många saker man kan göra för att uppmärksamma någon för att de fyller år eller har något annat viktigt att fira. De kanske har gått i pension eller tagit examen. Kanske har de precis bildat familj och fått sitt första barn. De kanske har fått ett nytt jobb eller fått sin första bok publicerad jag listan för vad man ska fira tar aldrig slut och inget är för litet och futtigt för att man ska strunta i att fira. Det är bra om man kan försöka hålla ordning på de personer man vill komma ihåg av olika anledningar. Att fylla i sin kalender med när nära och kära fyller år är ett steg i rätt riktning för att det ska vara enkelt att komma ihåg något som är viktigt att fira.

Hur ska man fira?

Om man har möjlighet att hissa en flagga så är det nummer ett när något ska firas tycker jag. Att flagga för att det något högtidligt att fira är toppklass. Det är inte bara vid födelsedagar man behöver flagga utan även när det hänt något av glädje och även sorg. Men för det mesta så flaggar vi när något roligt och trevligt har hänt. Skriv fina hyllningskort. Du kan göra väldigt fina hyllningskort själv och använd gärna en bild av den som ska firas på kortet. Det går bra att framkalla bilder via nätet och även beställa helt färdiga hyllnings kort med din design och innehåll. Se till att fira ordentligt, ballonger, blommor och bubbel är säkra kort för en lyckad hyllning.

Ta bilder

När du firar så kom ihåg att ta bilder på den minnesvärda händelsen. Ta många bilder och fotografera även de som är gäster. Det är bra för minnet att komma ihåg vilka som var med vid firandet. Se till att ha så optimalt ljus om möjligt. Är inte ljusförhållandena perfekta så ställ in din digitala kamerautrusning för att optimera så mycket det går. Med dagens teknik så är det enkelt att även optimera bild kvalitén i efterhand med fotoredigeringsprogram. När du är klar med din fotografering av jubilar och gäster så är det dags att göra något med dina bilder. Du kan enkelt framkalla papperskopior på nätet och sammanställa ett fotoalbum eller så gör du fotoböcker hos ifolor.se. Det är en kul present i efterhand till den som ni firar som en extra förstärkning av minnet av den stora dagen.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Trädgårdsarbete - en givande hobby
Onlinedating – del av en historisk utveckling
Magdansuppträdande bland flyttkartonger och skärgårdsöar
Trabajos técnicos y no técnicos en EE.UU
Köra säkert under vintertider