Du är inte inloggad.

Artikel

Imorgon kommer jag att vara miljonär i Europa Lotteriet

Neil Trotter levde upp till sitt namn när han berättade för personalen på hans pappas kontor att ”vid den här tiden imorgon” skulle han vara en multimiljonär. Tack vare Europa Lotteriet Lucky Dip höll bilmekanikern och racingköraren från Coulsdon sitt löfte, och han vann hela £107,932,603.20. Neil hade alltid skämtat om sitt efternamn, som gjordes känt av Del och Rodney i Only Fools and Horses, och han trodde att hans vinst var ödet.

“Jag och pappa trodde att vi hört alla skämt på Only Fools and Horses men jag kan verkligen se att det här kommer att fortsätta. Men som Trotters trodde vi alltid att vi skulle bli miljonärer förr eller senare.”

Det positiva tänkandet kom i förra veckan då han lovade sin pappas kontor att det här skulle vara hans kväll. ”Jag har alltid tänkt att jag skulle vinna stort och jag hade en bra känsla hela veckan. På fredagkvällen tog jag fram min Euromillions lotto biljett för att kolla vinstnumren och fantastiskt nog matchade de en efter en. Jag sade till Nicky, min partner, att “jag har gjort det, jag har vunnit”. Men hon sade åt mig att hålla käft och sluta vara en idiot. Jag hade tydligen blivit vitt som ett lakan och kunde inte sitta stilla, jag gick bara runt i huset – jag visste inte vad jag skulle göra.”

Neil och Nicky Ottaway, hans partner sedan åtta år tillbaka, gick till sist till sängs vid 3 på morgonen, men hade en rastlös natt innan de ringde Camelot direkt på morgonen. Nicky berättar att “det har varit så svårt att försöka sova. Vi kan inte få ut någon logik från det här. En dag är vi helt vanliga människor, och nästa dag kan vi ha råd med precis vad som helst. Jag kan fortfarande inte förstå hur mycket det faktiskt är.”

Neil är ett själverkännande motorracingfan och har själv njutit av att köra i olika klasser i flera år. Nu planerar Neil att hänga upp sina mekanikeroveraller och följa sin passion för brittisk Touring-bilracing.

“Jag arbetade på mitt sista skift i fredags och lagade och sprayade folks bilar”, lovade Neil. ”Jag måste ringa runt för att svika folk nu, men det här är nu min tid. Jag ska ta tiden ledig och ska verkligen njuta av att följa brittiska Touring-bilmästerskapen. Det är min passion och jag skulle inte missa en chans att köra om jag kan hitta rätt bil!”

Som den enorma bilfantast han är är det knappast förvånande att en ny bil är högt upp på listan. Neil sade ”jag kör just nu en Ford Focus. Den har alltid varit tillförlitlig men hjulet är svart från oljan på mina händer och det är dags att uppgradera.” Neil hoppas faktiskt på att kunna köpa sig en flotta superbilar. Han lade sedan till att ”det finns många otroliga bilar där ute, jag kommer behöva mycket garageplatser i det nya huset. Jag skulle verkligen vilja ha en Hyper-bil – det skulle vara otroligt. Någon som McLaren men jag  är inte säker på hur lätt det är att få tag på en sån.”

Neils vinst har kastat in honom på fjärde plats i listan över de som vunnit på lotteriet. På listans topp är det Colin och Chris Weir från Largs som drog hem £161 miljoner i juli 2011.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Kan du byta ut bilen mot cykel?
Mercedes E-klass, vad är nytt?
Tröttnat på krogen - nätdejta istället
Vinn tillsammans med ditt favoritlag
Slitsamt klimat ställer krav på friluftskläderna