Du är inte inloggad.

Artikel

Störst chans att vinna på sällskapsspel

Bingospel som sällskapsspel

Att spela sällskapsspel kan vara roligt i många sammanhang. Ett väldigt vanligt spel som ofta förekommer såväl framför teven, som under nöjestillställningar. Att spela bingo är något som uppkom på 1500-talet i Italien. Senare spreds bingospelandet till att bli så otroligt stort som det är idag. Att spela bingo har många fördelar och den främsta är att alla kan vara med,. Det spelar ingen som helst roll hur gammal man är eller vilka förkunskaper man har. 

Vissa spel går att spela via gambling på hemsidor som exempelvis. Men om man inte vill spela hos spelbolagen så går det utmärkt att spela på internet

Så spelar man bingo

Det finns otroligt många olika bingospel man kan spela. Det finns några som idag anses vara standard-bingo, medans det finns andra spela som är en vidareutveckling på dessa spel. ett av de vanligare spel man spelar på nätet är 75-bollarsbingo.

Detta spela handlar om att man ska spela med en bricka som har 5x5 rutor med ett nummer i varje.vinster brukar delas ut om man får dels en rad, två rader samt fullbricka. det finns även andra spel, exempelvis 75 bollars bingovariant. Det är detta spel man spelar när man spelar bingolotto. 90 bollars bingo är ett spel där varje bricka har formatet 9x3 på varje rad finns fem nummer från 1-90.

I klassisk bingo finns det tre sätt att vinna. Dels är det en lodrät rad, en vågrät rad samt diagonalrutan. i mittenrutan på detta spel så brukar det vara en joker, vilket betyder att den redan är ifylld.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Spelautomater på nätet
Trädgård som hobby
Tröttnat på krogen - nätdejta istället
Att tänka på vid köp av husbil
5 enkla tips – så blir din bil skinande vacker